Barnevakt krav

April 3

Ansette en barnevakt for barnet ditt er en svært viktig aktivitet og kan være ganske skremmende hvis du ikke vet hva du skal se etter. Vanligvis liker å ansette noen de kjenner, enten de er et familiemedlem eller en venn. Men hvis du ikke bor nær familie og venner ikke er tilgjengelig, kan du vurdere en barnevakt service eller du kan velge å svare en lokal annonse for en barnevakt. Ring potensielle barnevakten eller arrangere et møte, under hvilke du diskos dine forventninger og kontroller at barnevakten oppfyller dine krav.

Krav til arbeidserfaring

Det er viktig at personen du leie som barnevakt har erfaring med barn, og helst med barn på samme alder som deg. Dette har ikke å bety at hun har jobbet som barnevakt før. Barnevakt som har søsken, som er en forelder eller som har bidratt til å ta vare på nieser eller nevøer kan bli vurdert for jobben, så lenge de tilfredsstiller kravene dine. Tenk på alderen av din barnevakt. Unge så unge som 12 kunne sitte barnevakt eldre barn (om 4 år og opp), mens babyer og småbarn krever noen å se dem.

Personlighetstrekk

En god barnevakt bør være tålmodig nok til å håndtere en baby gråte eller en toddler's klynking og tantrums. Hun skal også kunne forbli rolig og nøkterne i nødstilfeller. Hun må være ansvarlig og noen du kan stole. Hun bør være god med barn og vet hvordan å underholde dem. Du ønsker ikke en barnevakt som vil plassere barnet foran TV hele tiden. Du ønsker noen som er pålitelig og vises på tid. Sørg for å be om referanser når du intervjue din barnevakt. Følge opp henvisninger og stille spørsmål om potensielle barnevaktens karakter, pålitelighet og hvordan hun samhandler med barn.

Hva skal se etter

Barnevakten du leie bør ha grunnleggende kunnskaper om førstehjelp og HLR. Hun bør vite hva de skal gjøre i tilfelle sykdom, inkludert hvilken type for å gi. Barnevakt som kan kjøre er et pluss, siden i en nødsituasjon vil han kunne ta barnet til sykehuset uten å måtte vente til å komme hjem.