Bachelor kneble gaver

January 25

Bachelor kneble gaver

Gi brudgommen en latter ved å gi ham kneble gaver for hans utdrikningslag. Selv om denne hendelsen er ikke en nødvendig gave-gi anledning, er bachelor sikker på å nyte små gaver som rote moro på hans bekostning. Hjelpe ham bli kvitt noen bryllupsdag jitters ved å gi ham en gave som gjør ham smile. Noen bachelor kneble gaver kan være litt frekk, men holde seg borte fra disse elementene hvis du gir en gave til beskjeden brudgommen.

Bryllup Survival Kit

Lag en gavekurv som hjelper bachelor får sin kommende bryllupsdag. Se etter komiske elementer som vil få ham ler. Inkluder en nyhet t-skjorte med et bilde av en brud og brudgom som sier «Spill Over» for å rote moro på slutten av livet enkelt. Han kan ha denne skjorten på bryllupsdagen før han bytter til hans dress. Kast i noen hodepine medisin i tilfelle tanken på ekteskapet forårsaker en bryllupsdag migrene. Hvis bachelor er en drikker, kaste i noen Småflaskekongen å gi ham noen flytende mot til å si "jeg."

Bachelor Party elementer

Kneble gaver bachelor kan bruke på sin bachelor party arbeid samt gaver. Siden mange utdrikningslag inkluderer alkohol, gi bachelor noen drikke kneble gaver som han kan bruke under arrangementet. Få ham en øl stein gravert med en setning som spotter hans kommende bryllupet---for eksempel "Dead Man Walking" eller "Mikes siste natt moro." Du kan eventuelt få ham en t-skjorte å bære på hans stor kveld. En skjorte som sier "kjøpe meg en sjanse; Jeg er knytte knuten"vil få bachelor noen ekstra drinker mens viser sin angst om den store dagen (enten ekte ikke eller). Skriv ut din egen t-skjorte med en bachelor party Sjekkliste på den. Gjøre bachelor gjør gale ting som å ta et bilde med et ektepar eller ta hans siste skudd med en enkelt jente å håne hans kommende bryllupet.

Gift livet bildebok

Få hjelp av en grafisk kunstner venn vise bachelor hva hans ekteskap har i vente for ham. Ta digitale bilder som du allerede har av bruden og brudgommen, og sette inn sine bilder i morsomme scenarier som vil skje i fremtiden. Vis brudgommen herding en stor gruppe barn eller endre bleier. Digitalt opprette en scene der kona snart-å-være er slapper av ved bassenget, nipping til cocktails mens han er hardt arbeid. Laste opp bildene spøk på en foto-deling nettstedet, og lage en fotobok full av disse dumme minnene---fra fremtiden.