Hvordan lage en Yorkie hår skinnende

January 29

Yorkshire terrier, også kalt Yorkies, er en liten rase av hunden. Yorkie, er ifølge hunden rase Info nettstedet, en eventyrlig, energisk og hengiven kameraten. God grooming regelmessig er nødvendig hvis du har en Yorkie. Selv om rasen sjelden kaster håret, trenger hunden fortsatt gre og børsting for å holde coat sunt. Med ingen hudproblemer og en ren pels, kan en Yorkie ha en skinnende og myke strøk.

Instruksjoner

• Børste Yorkies daglig for å fjerne løse hår og floker. Bruk en metall kam for å kvitte seg med alle matter. Børsting holder frakken i god stand. Det øker også produksjonen av oljer på huden for å hindre tørrhet.

• Bade på Yorkie hver to til fire uker. Våt hunden grundig og bruk Hundesjampo. Klem sjampo håret, foreslår webområdet Yorkie Lane. Gni sjampo i pelsen bare oppretter floker. Sjampo for mennesker er også tørker for Yorkie.

• Skyll hunden absolutt å fjerne sjampo. Bruk en sprøyta i retning håret vokser.

• Spray på en ingen-rot lotion laget for hundene. Bruk en menneskelig plast plukke kam håret, foreslår webområdet Yorkie Lane. Ikke rense ut.

• Sette en menneskelig hårføner på et middels-innstillingen for tørking på Yorkie. Tørr hunden over, men håret fuktig å hindre uttørking av huden og hair. Ikke blåse luft direkte inn hunden ansikt.