Homeopatiske behandling for Mange i Guinea Pigs

July 25

Homeopatiske behandling for Mange i Guinea Pigs

Marsvin, kalles hulheten, er i stand til å bære en sykdom som kan gjøre mennesker veldig syk, ifølge "Marsvin Handbook." Det er fordi de noen ganger bli infisert med en liten midd som forårsaker skabb. Sarcoptic skabb, en type av skabb, er en zoonotic sykdom, betyr at det kan deles av både dyr og mennesker. Så er det viktig å sikre at alle underskriver av Skabb behandles umiddelbart.

Hva er Mange?

Skabb er en hudsykdom preget av kløe, håravfall, skorpedannelse, rød hud og utslett.

Siden marsvin håndteres av barn så ofte og gikk fra barn til barn, er det viktig de være sunn. Et menneske smittet med skabb vil oppleve et utslett av røde nupper, lik de som myggstikk. Inne din pet fører sarcoptic skabb til intens kløe.

Sunn marsvin kan få mange når deres immunsystem er svekket. Utsatt for mange i deres "senior år," som de blir eldre kroppene ikke kan bekjempe av sykdommer. Tillegg av andre marsvin forårsaker stress, som gjør overbefolkning, skitne levekår eller medisinske tilstander enn skabb, skriver Julie Mancini i sin bok, "Marsvin-Animal Planet Health Care serien."

Forebygging

Forebygging av et utbrudd av Skabb er bedre enn å behandle den senere. Du kan forhindre mange i marsvinet ved å sikre at hun får en førsteklasses mat og en diett som har et utvalg av alle næringsstoffer som marsvin trenger å holde seg frisk. Det er også viktig å holde henne miljøet rent. Ikke la habitat bli tilsølt av avføring og urin eller leavings av oppspore næringen. Til slutt, ikke understreke marsvinet. Hvis din pet konstant håndtert av små barn, eller utsettes for større dyrene hun kan være redd for, hun blir over-stresset og dette kan kompromittere hennes immunsystem

Topicals

Aktuelle behandlinger inkluderer lavendelolje noen ganger blandet med neem olje til å gjøre en kombinasjon som brukes på en rekke hudproblemer i følgesvenn dyr, inkludert marsvin. Produkter som er tilgjengelig på helsekostbutikker, Homeopatiske nettsteder og pet levere butikker som inneholder lavendel er anbefalt for bruk i beroligende huden. Andre produkter brukes lokalt og brukt i kombinasjon med muntlige supplerer eller kosttilskudd endringer er gunstig, sier Dr. Lorraine Kassarjian, fordi å bli kvitt mites er viktig, men hindre nye infestations er også kritisk. Se etter sjampo, kremer, kremer og oljer som inneholder Aloe vera, echinacea og calendula.

Urter og kosttilskudd

Kosttilskudd og vitaminer kan hjelpe marsvinet opprettholde god helse. Vitamin E, minst 5 mg per pund gitt hver dag, vil bidra til å holde huden smidig og sunn. Vitamin C, 10 mg to til tre ganger om dagen, vil hjelpe immunsystemet hans, og noen dråper av fiskeolje på hans mat eller vann hans gitt en til to ganger om dagen er en stor kilde til omega-3 fettsyrer, som er effektive i kløe kontroll. Linfrø og gresskar frø er også gunstig som klør midler.

Hvitløk og svovel

Hvitløk inneholder et svovelinnhold som frastøter naturlig midd. Du kan presse et fedd hvitløk i en teskje sammen med noen dråper linfrø eller fisk, og bruke løsningen lokalt rett til det berørte området. Hvitløk har også funnet for å ha antibiotiske egenskaper, så det vil hjelpe å holde i sjakk alle opportunistiske sekundære infeksjoner. I marsvin som viser en sterk allergisk reaksjon på hvitløk, bruker du en te laget av lakris rot i stedet.