Hvor å omsorg for en Pet hvem har blitt Spayed eller Neutered

September 8

Et dyr som har bare blitt spayed eller neutered føles ikke bra. En mannlig dyr har nettopp hatt sin testicles fjernet; en kvinne har nettopp hatt abdominal kirurgi for å gjøre henne sterilt. Metodene hjem vil bidra kjæledyret føler bedre mens koster litt mer enn tid og oppmerksomhet.

Instruksjoner

• Etter å bringe din katten hjem fra dyr sykehuset, få tid til å overvåke kjæledyret utvinning. Hvis du ikke kan overvåke henne, delegere noen i ditt hjem som har mer tid. Tillater din katten å finne et sted hvor hun føler seg komfortable og kan skjule mens hun gjenoppretter. Kontroller at stedet hun velger er ganske ren. Flytte hennes seng, mat og vann skåler i nærheten. Inkluderer hennes søppel boksen, men sørg for å plassere den på avstand fra hennes mat og vann. Gir henne masse ferskvann og Legg en liten mengde kibble i hennes bolle. Hun trenger å ta i vann rehydrate seg, og hun trenger mat å gjenvinne styrke og bistand i utvinningen.

• Gi din katten hennes resept antibiotika som bestilt av hennes veterinær. For å gjøre så, trekke opp den foreskrevne dosen av medisiner i sprøyten og sette sprøyten i nærheten. Nå plasserer henne forsiktig på fanget, Plasser en hånd over ansiktet og åpner munnen med hånden. Sette tommelen på den ene siden av munnen og fingrene på motsatt side. Gjøre henne åpner munnen av presser tommelen og fingrene mellom henne øvre og nedre tenner skyv deretter fylt sprøyten forsiktig inn i munnen hennes. Skyv stempelet ned så medisinering spruter ned katten din hals. La henne nær munnen så hun ikke spytte medisin oppmuntre henne å svelge medisinen ved å forsiktig stryke halsen. Kontroller at hun har tilgang til vann etter får medisinene.

• Etter en forhåndsbestemt tid, katten din veterinarian for at du bruker en isen pack og en varm pakke for din kvinner katten magen. For å unngå skade din katten, bryte isen pack i en gammel klut så kaldt er beroligende men ikke intens. Veterinæren vanligvis for at din katten har isen pack brukt to ganger om dagen i 10 minutter om gangen. For å gjøre den varme pack, kan du finne en gammel sokk med ingen hull i den. Hell 1/3 kopp ukokt hvit ris til sokken og knyt toppen av sokk ordentlig lukket. Når det er tid til å bruke varme pakken, mikrobølgeovn ris sokken i på 20 sekunder om gangen. Test varmen på indre håndleddet. Når den varme pack er komfortabelt varme, forsiktig plukke opp din kattunge og bruke den varme pack som bestilt av veterinæren - 10 minutter to ganger om dagen.

• Noen ganger det uventede skjer, selv om du følger veterinæren instruksjonene religiøst. Din katten er ikke viser noen ytterligere tegn til bedring, og faktisk synes å bli sykere. Hvis dette synes å være skjer, se etter diaré og oppkast. Sjekk din kattøye snitt for uvanlige hevelse. Hvis du ser disse symptomene, ring dyrlegen umiddelbart og be om en oppfølging avtale. Din katten kunne har utviklet en infeksjon, eller hun kan ha en reaksjon på bildet.

• Høyst vets gi en E-collar - en kjegle-formet plast enhet som du kan knytte rundt kattens halsen. Denne E-krage er å hindre henne fra licking eller bite på hennes masker. Katten din vil vil bli fristet, og slikke og prøve å bite henne masker. For å forhindre en unngås infeksjon, sørg for at hun bærer E-collar hele tider. Hvis det blir i sin vei mens hun spiser eller drikker vann, fjerne det, men deretter sette den tilbake på så snart hun er ferdig. Formen på E-collar betyr at det utvider bare forbi ansiktet, blokkerer hennes sidesynet. Hun vil ha en hard tid navigere vil støte på vegger og møbler.

Tips og advarsler

  • Hvis det er enklere å innesperre din katten å en område av din huset mens hun er utvinne, gjøre det. Du kan ha gyldige grunner for å gjøre det, for eksempel andre kjæledyr eller små barn hjemme. Bare sørg for at du eller en annen ansvarlig voksen skal overvåke hennes utvinning regelmessig. Katten din vil gjenopprette mer lett hvis hun er tatt vare på av noen som er rolig og pleie. Helt likt human barna, katter kan plukke opp på menneskelige følelser. En syk katt vil reagere på overflødig eller negative følelser og sine helbredende vil reduseres. Velge noen som ikke frykter bruker pakkisen og varme pack eller administrere medisin.
  • Ikke la såret området å bli våt. Det må bli tørr og ren for å fremme raskere healing.
  • Ikke la din katten knert eller slikke hennes masker eller snitt. Hun kunne åpne snittet vil være høy risiko for infeksjon.
  • Ikke overse tegn på sykdom eller redusert utvinning. Hvis du ser enten, ringe din vet og få din katten tilbake til hans kontor umiddelbart.