Hvordan få henne til å ta deg tilbake

September 16

Hvordan få henne til å ta deg tilbake

Du vil ryggen, men du vet ikke hvor du skal begynne, og du kan ikke engang vet hvordan du mistet henne i første omgang. Det er noen surefire måter å få henne tilbake, gir du ikke gjør noe utilgivelig i første omgang. Det tar mer enn bare si du er beklager eller tigge om tilgivelse. Den gjennomsnittlige kvinnen ønsker en bedre forsøk på å vinne hennes kjærlighet tilbake enn halt, "I 'm sorry" eller "Jeg mente den." Hun ønsker action og følge vise henne at hun gjorde det riktige valget blir med deg i første omgang.

Instruksjoner

• Spør deg selv hvis du var møte hennes behov ved å lytte til henne og svare på hva hun ville, som går til steder som hun ønsket å gå, som et museum i stedet for din favoritt bar. Ikke Start, forfølge henne eller handle frustrerte---som en frastøtende for kvinner.

• Avskåret selv. Når en kvinne bryter med deg, hun bare ønsker eller trenger tid alene. Tid alene kan føre henne å savne ansiktet og lyden av stemmen din hvis hun ikke hører fra deg i det hele tatt, og hun føler anger. Gjør dette for minst en måned.

• Føl deg uimotståelig, gjør gode gjerninger, er fyren hun ønsket å være og du ville bli. Kvinner finner trygg og vellykket menn uimotståelig. Du henne å plutselig tror at hun er å miste ut på mannen hun har alltid ønsket.

Det hjelper hvis du har lignende venner og du blir proaktiv fremover med din karriere og gjør noen positive ting i ditt liv som frivillig for Habitat for Humanity. Slike positive meldinger vil komme tilbake til henne gjennom felles venner som fører henne å savne deg mer og hun kan kontakte deg først.

• Ta det rolig. Kvinner kan ikke stå menn som holder, har et selvtillit problem og vet ikke hvordan å snakke med dem. Stille henne spørsmål om emner som er viktige for henne, som henne karriere og hva hun ser sitt liv som som i fremtiden. Ta henne ut for kaffe. Lytte.

• Kjempe for relasjonen når du kommer tilbake til hennes gunst. Mange menn bli selvtilfreds når de er i et forhold. En kvinne ønsker å vite at hennes mann er glad for å være i forholdet og er veldig lidenskapelig om henne. Kvinner har en tendens til å se romantiske filmer, lese romantiske fortellinger og fôres det hele hvit ridder tingen mens de vokser. FYI, hvit er lidenskapelig opptatt av sin kvinne, er han selvsikker nok å forbli noe reservert mens demonstrere at han ville gi sitt liv for henne. I virkeligheten, en kvinne ikke ønsker hennes mann å hoppe av bygningen fordi hun brøt opp med ham, men hvis han opptrer som en død fisk i forhold, hun hemmelighet håper han vil vise sin lidenskapelig side for henne og gjøre noe opprørende å vise henne hvor mye han elsker henne. Utføre en romantisk gest som en hest vogntur eller en tur i et helikopter.