Hvordan finne rime ord for poesi

September 21

Hvordan finne rime ord for poesi

Skrive poesi i sin klassiske, kan rime skjemaet være vanskelig. Selv om tanker og intensjonene kan flyte lett, til slutt du har å rime et vanskelig ord som "rolig" og du sitter der, stakk for timer. Poesi forfattere har alle vært der før, det er betryggende for nybegynner poeten eller rap sangeren. Rime ordbøker og andre ressurser er rikelig for blokkerte artist. Må finne en rim for "thunder?" Vi kan hjelpe.

Instruksjoner

Hvordan finne rime ord for poesi

• Start på Rhymezone (se ressursene nedenfor) for en rask og enkel rime ordbok. Bare inn ordet du trenger å rime og ut kommer en rekke valg for å komme deg tilbake i sporet på skriving. Mens her Sørg for å bruke alternativet for å søke etter ord i Shakespeares dikt til gi dine klassisk touch.

• Gå til webområdet Writeexpress (se ressursene nedenfor) for flere alternativer på nettet. Velg slutten rim, dobbel rim og så videre for å fokusere på resultatene. Hvis du liker det du ser, kan du laste ned hele rime ordlisten for en rimelig avgift.

• Gå gamle skolen og få en virkelig bok. Ingenting er bedre enn å bla gjennom en papirkopi rime ordlisten du dikt eller løse et vanskelig rime problem. Det er mange å velge mellom, inkludert "Webster's Pocket rime Dictionary" og "Viktige låtskriver rime Dictionary," både tilgjengelig på enhver bokhandel eller via Amazon.

• Gå helt teknisk med programmet Master forfatter. Mye brukt av låtskrivere, denne programvarepakken inneholder en rhymed setninger ordlisten og tilbyr en "pop kultur" referanseguide for å holde deg oppdatert. Du kan få en gratis prøveversjon på deres hjemmeside (se ressursene nedenfor). Prisen for den fullstendige versjonen er $289.

• Rhyme.Poetry er et nettsted som er rettet spesielt for poesi forfattere og tilbyr ikke bare en fin rime ordliste, men mange andre referansemateriale for poeter også (se ressursene nedenfor). Dette er et godt sted å bryte din writer's block og kanskje også angi en poesi contest.

Tips og advarsler

  • Få en papirkopi rime ordbok slik at du kan bla gjennom den mens han kjempet writer's block. Noen ganger bare ett ord kan inspirere et flott dikt.