Hvorfor hunder hyle når de hører musikk?

January 31

Hvorfor hunder hyle når de hører musikk?

Hundene ikke hyle fordi lyden av musikk eller en sirene gjør vondt ørene. Hvis det var tilfellet, ville hunden sette hodet ned, gni hans ører til bakken, prøver å komme vekk fra lyden, forsøke å angripe kilden og kanskje selv skjule, K9magazinefree.com og Mmilani.com. Hylende har ikke noe å gjøre med øresmerter. Snarere har det å gjøre med glede, avslapping, fellesskap og hjørnetann sosiale nettverk. Når hunder hyle på grunn av en sirene eller musikk, er de sannsynligvis kommuniserer noe men hva eller hvem er noen gjette.

Effekter

Hvis din hunden starter hyl når du begynner å spy ut en låt på piano eller synge en sang, ikke ta dette som en fornærmelse. Det uler er trolig en indikasjon på at han ønsker å være del av familien og ta del i hva som skjer. Hylende er hundens måte å kommunisere. Den andre former for hjørnetann kommunikasjon inkluderer klynking, growling og bjeffer, forklarer PetPlace.com.

Utløsere

Noen hunder hyle når de hører musikk eller sirener, noen ikke. Vet ingen nøyaktig hva utløser hylende instinkt, men høye lyden av musikk eller en sirene kan godt provosere nå sovende hylende instinkt i innenlandsk hunder. Hundene har følsomme ører og er spesielt følsomme for intensiteten av lyder.

Identifikasjon

PuppyWeb.com påpeker at hyl ved lyden av en sirene kan være en "imitative hunden howl." Hunden kanskje tror at en annen hunden gjør lyden, snarere enn lyden kommer fra en sirene, og hunden reagerer. Det uler kan være en instinktiv reaksjon til å høre hva hunden tolker for å være en annen hyl av en hund i fjerne.

Opphav

Hunder er flokkdyr. Deres forfedre er ulver. Dette instinkt vil aldri bli helt avlet ut av dem hylende er hva de gjør. Ulver holde kontakten av hylende.

Betraktninger

Noen hunder hyle mye, noen ikke. Når du forlater huset, kan hunden hyle fordi han prøver å gjenopprette kontakten med deg. Hvis han holder hylende, kanskje han være erfaring atskillelse engstelse.