Tegn på en svak pokerspiller

January 8

Spille poker også innebærer disiplin, psykologi og kunnskap om sannsynligheter, men du kan også forbedre spillet ved å anerkjenne den svake spillere ved bordet. Dårlig pokerspillere viser tegn til sin uerfarenhet og ofte unnlater å gjøre gode spill beslutninger. Når du har bestemt som den svake spillere, vil du være i en bedre posisjon når mot dem i en hånd.

Jage

En feil som dårlig pokerspillere gjør er å "jage etter" utilstrekkelig hender. For eksempel kan svake spillere jage en flush med fire kort av samme farge og ingen annen måte å vinne hånden. Dette viser at spilleren ikke forstår at oddsen er veldig mye mot ham eller henne. Slike spillere mangel på disiplin eller kunnskap til å kaste seg, selv når det er den riktige tingen å gjøre.

Forteller

Mange svake spillere avsløre "forteller", eller tegn, hvor god eller dårlig hånden er. Svake spillere noen ganger bo stille og avverge øynene hvis de føler de har bak en hånd og bli animert og pratsom når de tror de kan ha en vinnerhånd. Uerfarne spillere kan også virke spent hvis de er bekymret for å miste en hånd, og kan lene seg tilbake hvis de føler trygg. Rask, nervøse bevegelser eller atferd er andre tegn at en spiller ikke kan føle seg trygg på hånden.

Tilt

Tilt refererer til en spiller som mister en hånd han eller hun ikke bør ha tapt og begynner å spille uvørent å vinne tilbake sjetonger. Mange gode spillere kan unngå å gjøre dette, men uerfarne spillere generelt har ikke nok disiplin i dette området. Etter å ha mistet mye sjetonger i den ene hånden, kan en dårlig spiller starte tvinger spill med dårlige kort og spiller dårlig hender bare for å komme inn i handlingen. Tilsvarende kan en dårlig spillere starter tvinge spill hvis han eller hun blir kjedelig og har ikke vært aktiv i en hånd på en stund.

Upassende oppførsel

Noen svak pokerspillere la deres uerfarenhet show i måter enn direkte spill. Svak pokerspillere kan begynne skriker eller forbannet hvis de mister en hånd eller klage gjentatte ganger om å miste en hånd de føler at de burde ha vunnet. Mens spilleren kan være riktig, innse mest erfarne spillerne at det er alltid en sjanse for at noe statistisk usannsynlig vil skje i et pokerspill. Svake spillere kan også få nedslått og raskt bli irritabel etter å miste en hånd.