Hvordan du knytter en Gravity Bin mater til et bur

October 10

Hvordan du knytter en Gravity Bin mater til et bur

Tyngdekraften hyller matere er utformet for å holde flere dager igjen av mat på ett sted. Dette gir pet eiere å har en sted for pet næringen lagringen. Som pet spiser maten, fører tyngdekraften mer å falle i hyllen. Dette reduserer mengden arbeid må ta vare på kjæledyret. Noen gravitasjon bin matere klippet på byrået bars, mens sikrere enheter har en mount som festes til en skrue stikker ut fra baksiden.

Instruksjoner

• Sjekke størrelsen på byrået å kontrollere tyngdekraften materen passer. Materen vanligvis holder mat i fem dager, og kanskje ikke passer i små bur. Plasser materen i buret døren for enkel tilgang, tillater du å lett skru tyngdekraften materen og legge mer fôr. Kontroller at kjæledyr er langt fra buret døren når erstatter feed.

• Skru inn skruen stikker ut av tyngdekraften materen gjennom en av buret hullene. Plasser mount på skruen og starte roterende mount, skyve den inn skruen slik det fanger tråden. Skru montere på skruen til det er stramt. Mount bør holde tyngdekraften bin materen tett til byrået bars. Den kan plasseres enten på innsiden eller utenfor buret er utformet for å holde materen knyttet til buret selv når pet er sprelsk og kan potensielt banke materen av byrået.

• Skru inn skruen stikker ut av tyngdekraften materen gjennom en av buret hullene. Plasser mount på skruen og starte roterende mount, skyve den inn skruen slik det fanger tråden. Skru montere på skruen til det er stramt. Mount bør holde tyngdekraften bin materen tett til byrået bars.

• Vend hengslet toppen av materen. Sette maten i materen og Lukk lokket. Ta kontakt med en veterinær på mest næringsrik diett for kjæledyr.

• Kontroller materen regelmessig for å sikre pet spiser næringsrik fôr og ikke fet feed. Hvis pet spiser bare fet feed, kan du legge til mer næringsrik feed i materen.