Hvordan tegne kjøkken benkeplater

May 15

Hvordan tegne kjøkken benkeplater

Tegning kjøkken tellere er en nyttig ferdighet å lære. Bruk tegninger å utforme en drømmen kjøkkenet, og vise det til entreprenører å kommunisere tydelig hva du ønsker. Hvis det gamle kjøkkenet må revamping, legge til nye benkeplater er en rask løsning. Men er å få en gratis anslag ikke så enkelt som det pleide å være. En detaljert tegning av tellerne kjøkken er nå krevde å få gratis estimat eller telefonisk. Spare tid og penger ved å lære å tegne et oppsett av ditt kjøkken.

Instruksjoner

• Bruke en blyant, tegne tellerne som de vises i kjøkken design du har eller ønsker på millimeterpapir bruke grunnleggende kvadrater og rektangler. Ta noen barer eller øyene i kjøkkenet. Bruke linjalen at linjene er rett. Tegningen trenger ikke å være skala, men det er viktig at det er proporsjonal.

• Etiketten store apparater og objekter som sitter på tellere. Dette vil hjelpe når du skriver målinger på siden.

• Merk alle synlige kantene med en "x". En synlige kanten på siden av disken som vender inn i rommet. En øy har fire synlige kanter.

• Tegn og merke alle utklipp som vises i counter plass. Et utklipp er et sted hvor countertop blir avbrutt av et objekt. Ovner og vasker er gode eksempler på kjøkkenet telleren utklipp.

• Hvis du tegner eksisterende tellere på grafen papiret, bruk målebånd for å måle høyde, bredde og dybde av de eksisterende tellerne med målebånd. Skrive målinger ved tilsvarende tellerne i tegningen. Måle alle utklipp og skrive disse målingene på papiret også. Hvis du utformer egendefinerte tellere, skrive i ønsket målinger på sine tilsvarende trukket tellere.