Hvordan å matche maling farge til murstein

February 24

Matchende maling farge til murstein kan være utfordrende hvis murstein er laget av forskjellige subtile variasjoner i farge. Med titusenvis av tilgjengelig maling farger, samt evnen til egendefinert-match maling til murstein, vil det være vanskelig å finne en perfekt match, selv om din murstein inneholder flere ulike nyanser av farge. Ansatte på en god maling butikk kan også hjelpe ved fargeavstemming maling perfekt, hvis du kan gi dem en prøve av din murstein.

Instruksjoner

• Ta en murstein eller murstein til en maling butikk, og be ansatte personen å matche fargen med typen eller glans maling du vil bruke. En hele murstein blir enklest å matche, men en god maling butikk kan få en god kamp med et stykke så små som 1 tomme plassen.

• Plukke opp så mange male fargeprøver du kan i butikken, hvis du ikke kan ta i et utvalg av din murstein. Spør personalet om større fargeprøver, hvilke mange maling butikker holde bak disken for deres profesjonelle maleri og dekorere klienter.

• Tape fargeprøvene som synes å matche fargen murstein best direkte på murstein. Når matchende utvendig murvegg, gjør det på en lys, solfylt dag. Når matchende interiør murstein, legge lyskilder som lamper å få mest lys mulig.

• Stå tilbake minst 10 fot. Selv om noen av fargene kan være svært like, vil du finne at noen blanding i bedre enn andre. Se på fargeprøven som synes å "forsvinner" mot murstein overfor.

• Kjøpe en prøve quart eller 2 oz. tester av fargen du har valgt, og male en test oppdatering nær murstein til å være helt sikker på det er fargen du ønsker. Hvis det er "off", spør maling butikken for å justere farge eller nyanse.

Tips og advarsler

  • Det største utvalget av male fargeprøver, gå til en oppussing butikken hvor de selger flere typer maling. Hvis du finner en du liker, er du ikke begrenset til at merkevaren; maling butikker match farger over merkevarer.
  • De fleste murstein har en ganske flat eller matt finish. Velg en glans-nivået som passer best din murstein.