Hvor å fastsette USB-porten på en XBox 360

September 9

Hvor å fastsette USB-porten på en XBox 360

USB-porten på en Xbox 360 kan brukes med mange MP3-spillere og tredjeparts-kontrollere. Disse enhetene kan gi deg gleden av å se filmer, lytte til musikk eller laster opp filer uten å måtte koble til datamaskinen eller tar opp verdifull plass på harddisken. Men hvordan du gjør du fikse en utilgjengelig USB-port på Xbox 360-konsollen? Her er et par måter å restarte porten og komme tilbake på sporet.

Instruksjoner

Hvor å fastsette USB-porten på en Xbox 360

• Slå av Xbox 360-konsollen riktig. La konsollen makt ned i 10 sekunder og deretter Koble strømkabelen fra veggen og stikkontakt på baksiden av konsollen. Koble fra alle enheter fra konsollen, for eksempel kontrollere eller MP3 spillerne.

• Slå på Xbox 360 og la det laster. Ta kontrolleren og koble den til USB-porten på konsollen. Kontroller at USB-kabelen er riktig tilkoblet og det er ingen slakk fra slutten av kabelen til porten. Sett enden av kabelen forsiktig så USB-kontaktene er helt inn i porten.

• Kontroller USB-kabelen går fra enheten til USB-porten på Xbox 360-konsollen å sørge for at det ikke er noen shorts i ledningene. Hvis kontrolleren fortsatt ikke fungerer, kan du bruke en annen enhet for å se hvis der er problemer. Du kan bruke en flash-stasjon som er formatert for Xbox 360 eller en enhet som har jobbet tidligere med systemet.

• Fastslå om enheten du prøver å bruke med konsollen trenger en ekstern strømforsyning. Koble strømforsyningen til enheten inn i veggen før du kobler det til strømuttaket på enheten å få elektrisk strøm flyter.

• Fastslå om enheten du prøver å bruke Xbox 360 USB port er trekker for mye strøm. Noen enheter er ikke kompatible med konsollen og USB-porten er utformet for å automatisk slå av når slik enhet er tilkoblet.

• Bruke enheten på en datamaskin for å sikre at det fungerer korrekt med en annen kilde. Hvis alle disse alternativene er oppbrukt, må du sende Xbox 360 til Microsoft for reparasjon.