Hva er de viktigste egenskapene til reptiler?

October 2

Hva er de viktigste egenskapene til reptiler?

Krypdyr er vanligvis finner i varme strøk i verden, fra prærien til regn skoger og ørkener til sumper. Det eneste kontinentet de ikke lever er Antarktis. Slanger, lizards, turtles, alligatorer, krokodiller og skilpadder er de vanligste typene reptil arter, og de deler alle de samme hovedegenskapene.

Kaldblodig

Mens blod temperaturen ikke bokstavelig kaldt, begrepet "kaldblodig" refererer til hvordan dyrets kroppstemperatur er avhengig av omgivelsene. Et dyr som fungerer på denne måten kan også kalles en poikilotherm. Dette gjelder direkte til en reptil metabolisme, betyr deres energi kan bli bedre brukt i varme klima. Det er derfor reptiler finnes vanligvis i større overflod i landene tettere til jordens ekvator.

Vekter

Karakteriserer mellom reptiler og amfibier (begge kaldblodig dyr) er deres hudoverflaten. Reptiler har skalaer, svært små plater som dekker hele kroppen. Skalaer hindre soaking i reptil, slik at de kan leve i tørre miljøer. Skalaer øgler og slanger er epidermal, mens skilpadder og krokodiller bare har dermal skalaer (hat).

Amniotic egg

Krypdyr er sauropsids, betyr eggene er lagt med en vanskelig ytre skall. Fosteret av dyret utvikle i egget. Som fuglen egg, dyret fremstår i verden ikke direkte fra sin mors liv (som er tilfelle for de fleste pattedyr), men fra egg som har vært på landet i en periode. Og når de klekkes fra eggene, de trenger umiddelbar mat og luft.

Pusteluft

Selv om de deler denne karakteristiske med andre typer dyr, er et viktig skille til et krypdyr sin avhengighet av luft. Dette setter dem fra amfibier, som lever i vann når de først er født. Reptiler kan bare puste luft, ellers vil de kveles eller drukne.