Hvordan rengjøre en bust Dartboard

December 29

Hvordan rengjøre en bust Dartboard

Dartboard du har på lokal bar, pub eller hjemme er ikke at de som ble først brukt når idretten av DART ble oppfunnet. De er både støttet og fylt med kork og frontet med sisal fiber pakket tett sammen. Sisal fiber kommer fra en stor busk med en tykk sentrale stamme kalt en agave og er nært knyttet til hamp fiber. De er utrolig tøff, lang varig og fleksibel. De er det mest effektive materialet for å gjøre dartboards, som de kan ta gjennomboret eller presset side utallige ganger av dart. Men etter et tiår med trofast, at dartboard kanskje ser litt slitt ut. Forsiden av styret kan være nedtonet og hull foran kanskje være synlig. Men du trenger ikke gå ut og kjøpe deg en ny dartskive. Alt du trenger gjøre er ren gjengangeren ettall.

Instruksjoner

Hvordan rengjøre en bust Dartboard

• Fjern din dartboard fra sin plass på veggen og få det enten utendørs eller en arbeidsbenk.

• Fjern kabelen dekker foran dartboard. Alle bust dartboards har scoring soner og poengverdier preget av wire felger og tall. Fjerne den med en skrutrekker eller det våren det gratis ved å arbeide felgen over metall fanger på sidene.

• Avsatt ledningen og slukke noen filler med noen flytende tre poleringsmaskin, like du bruker å polere møbler.

• Fungere det flytende tre poleringsmaskin på forsiden av styret med fast sirkulær slag. Grunnen til at styret kan falmet og har hull det er fordi sisal fiber har mistet alle sine fuktighet. Med tap av fuktighet mister sin evne til å våren tilbake på plass etter komprimeres eller skjøvet til side av en dart. Hva du gjør er å erstatte fibrene tapt fuktighet. Ikke bruk vann for denne aktiviteten som det fører ofte sisal fiber å svelle og vil ødelegge spille overflaten av styret. Vann på forumet ditt kan også fremme stinkende muggsopp og mildews som avgir en sterk lukt.

• La styret sitte for en dag. Neste dag skyver en tannpirker i styrets ansikt og inspisere det. Hvis styret kommer ut tørr, vil det kreve en annen polering. Ikke polsk styret mer enn en gang om dagen eller tre polske ikke vil ha mulighet til å suge inn styrets fiber og bare lekke eller svette ut.

• Gjenta polering overflaten så mange ganger som er nødvendig til tannpirker kommer ut fuktig eller fuktig.

• Plasser wire felger på dartboard og rehang det tilbake i det opprinnelige stedet. Din dartboard skal skinne som ny.

Tips og advarsler

  • Pass på ikke å bruk polering olje som inneholder slipemiddel kjemikalier som det vil skade sisal fiber av din dartboard.