Krokodille & Alligator Homeschool aktiviteter

January 9

Krokodille & Alligator Homeschool aktiviteter

Du kan tillate undervist hjemme barn deltar i noen hands-on aktiviteter når lære dem om krokodiller og alligatorer. Aktiviteter som håndverk og spill gir barna en mulighet til å lære om spennende krypdyr i en morsom måte. Oppmuntre barna til å betale oppmerksomhet ved tildeling dem med klistremerker for en godt utført jobb.

Lett håndverk

For en enkelt håndverket, kan du ha homeschool barna farge alligator og krokodille coloring sider fra online. De kan bruke fargeblyanter og markører for å fargelegge bildene. Hvis du ikke tankene et rot, la barna farge bilder med ikke-giftig maling. Barna kan gjøre en skinnende alligator eller krokodille ved male et tynt lag med lim på bildet og dryss bildet med grønne glitter. En annen idé, bilder eller la barna bruker alligator eller krokodille bøker med bilder til Frihånd krypdyr.

Minne aktiviteter

Gjøre en pedagogisk minne spill for homeschool barn med alligator og krokodille bilder. Skrive ut forskjellige farger alligatorer og krokodiller på små ark. Kort med bildesiden ned på et bord og har barna spille minne match. Barn som finner de de fleste par vinner spillet. En annen idé er å plassere bildene på et bord og har barna ser på alle bildene. Be dem om å lukke øynene og fjerne ett bilde. Når barna åpner øynene, vinner det første barnet å fortelle deg hvilken farge alligator eller krokodille mangler spillet.

Andre håndverk

Andre håndverk omfatter alligator eller krokodille klyper eller sokk dukkene. Bruk en farge en Klesklype grønne for å gjøre en alligator eller krokodille Klesklype. Bruke hvit maling for å trekke tenner på enden av Klesklype som åpner og lukker. Legg googly øyne over tennene. Du kan også varme-lim en magnet på baksiden av Klesklype opprette en kjøleskap magnet. Gjøre en alligator eller krokodille Sokkedukke bruker grønne sokk og hvite håndverket skum. Kuttet tennene fra hvit håndverket skum å lime på sokken. Barn kan sette hendene i Sokkedukke å "munnen" flytte.

Spill

Fyll et klart glass med krokodiller og alligator plastleker. Har barna gjette hvor mange er i krukken. Barn som gjetter nærmest det riktige svaret vinner en liten premie. Bruk de små plastleker for å opprette en jakt. Skjule leker over avspillingsområdet og barn som finner mest vinner spillet. Har en konkurranse å se hvem som kan gjøre det beste krokodille eller alligator bruker en rekke håndverk forsyninger. Noen Håndverksutstyr inkluderer håndverket pongponger, egg kartonger, googly øyne, håndverket skum, konstruksjon papir, lim og chenille stammer.