Hvordan å skjerpe en tabell Saw blad

February 9

En tabell saw er et allsidig stykke utstyr som ofte brukes for Trebearbeiding. Blad på så er vanligvis det samme som en sirkelsag utstyret er drevet av motor. Siden bladet er montert på en tabellstruktur, gir det økt stabilitet for prosjekter. Men til slutt bordsagen bladene blir kjedelig.

Instruksjoner

• Opprette et arbeidsområde. Det beste stedet å skjerpe en tabell så bladet er i en garasje eller utenfor. Ofte ganger, metall-partikler og olje brukes under smøring prosessen blir rotete.

• Fjern bladet fra tabellen så. Siden hvert bord så er litt annerledes, få ut din instruksjoner. Det er viktig å følge instruksjonene nøye slik at du ikke bli skadet.

• Ta en fil og nøye skjerpe bladet. Strøktype frem og tilbake over bladet i flere minutter å få det så skarp som mulig.

• Gjelde sagblad smøremiddel olje. Siden bladet vil være veldig skarp, forsiktig presse litt olje, som dekker hele bladet. Pass på å sette avis eller en liten presenning under bladet til å fange noen søl.

• Koble tabellen så blad. Etter smøremiddel oljen er brukt, er det tid for å knytte bladet. Nøye så sted bladet tilbake i tabellen som rettet.

Tips og advarsler

  • Prøv rengjøring tabellen så blad. Tabellen så bladet ikke må være skjerpet. Gir en god rengjøring kan gjøre bladet skarpere. Ta din så en profesjonell. Innkjøp filer å skjerpe ditt bord så er relativt billig. Men den beste måten å få tabellen så blad veldig skarp er å ha en profesjonell gjøre jobben.