Hvor å løpe fra helikopter i "American Wasteland"

May 7

I «Tony Hawk's American Wasteland,"karakter, en amatør skateboarder, går hjemmefra å bevise sine ferdigheter i Los Angeles. Han tiltrer en skate team ved ankomst, og hans jobb er å samle deler og dekorasjoner lagets Park. En skater kalt Boone ber ham å plukke opp et par nye deler, og han vil tegnet å ri et helikopter rundt byen for å gjøre det.

Instruksjoner

• Hodet til politistasjonen og skate gjennom porten av bussen til politistasjonen taket.

• Skate over til Boone godta hans utfordring. Når begynner, skate over helikopteret på taket. Hoppe opp for å ta en del av helikopteret.

• Hold på helikopteret som det tar deg rundt i byen. Når helikopteret stopper over et skur, slapp og lande på skur taket.

• Start en manuell når en nærliggende skater ber om å se noen triks. Å gjøre en manuell trykk "Opp" og "Ned" raskt. Bruk venstre og høyre retningsbestemt pute knappene for å balansere i en manuell. Trykk noen andre knapper å gjøre noen triks i manualen.

• Slutte å gjøre triks når skater sier han har sett nok. Banken drop eller hoppe, av taket og landet på sofaen. Det vises et ikon på kartet for å vise hvor skate ranchen er. Skate tilbake til ranch før tiden går ut for å løpe vekk fra helikopter og kreve sofaen for ranchen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å balansere i en manuell, bruke "perfekt manuell balanse" juksekode. Åpne alternativmenyen for å registrere den. Velg alternativet jukse koder. Skriv "2wheels!" for å aktivere bedrager.