Koloniale livet spill & aktiviteter

October 13

Livet i colonial New England var ikke lett for barn. Mesteparten av tiden de var enten på skolen eller hjelpe foreldrene gjør husarbeid som bærer tre, husking korn eller ledende okser, ifølge Noah Webster House.org. Likevel som barn i alle tider, koloniale barn måtte spille, og store familier mente det var mange barn til å delta i spillene. (Referanse 1)

Jakten på tøffelen

I dette spillet for 6 til 18 spillere sitter de i en sirkel mens en spiller, hunter, blader, mens andre skjule en tøffel (eller et annet objekt). Hunter returnerer og de andre spillerne passerer objektet rundt i hemmelighet når hun ikke ser. Jegeren kan spørre tre spørsmål og får tre sjanser til å gjette de. Når jegeren finner objektet utveksling hun steder med spilleren som har det, sier webområdet lærer visjon. (Referanse 2)

Blind mann bløff

Dette kolonistil children's spillet er fortsatt kjent for barn i dag. En spiller er blinde og resten danner en begrenset sirkel rundt ham. En spiller slår "blind mann" tre ganger og deretter tar sin plass i sirkelen. Bind for øynene spilleren prøver å fange en av spillerne, som ikke kan flytte. Når han lykkes utvekslinger han steder med personen han fanget. Spillet kan spilles av fire til 12 spillere, ifølge lærer visjon nettstedet. (Referanse 2)

Blåse ut

Du kjenner kanskje denne koloniale barns spillet også. Ifølge nettstedet lærer visjon er blåse ut en av de eldste marmor spillene kjent der to spillere prøver å vinne kuler fra hverandre. Spilleren kaster en marmor på en trygg overflate og den andre spilleren prøver å treffe marmor ved å kaste på den. Hvis hun lykkes, vinner hun marmor. Hvis ikke, den første spilleren kan prøve å treffe sin marmor. (Referanse 2)

Ring Taw

Ring taw er en annen marbles spill. Det kan spilles av fire til seks spillere. Tegne en sirkel rundt to fot i diameter. Hver spiller legger fire til seks kuler i den indre sirkelen. Deretter tegner ytre sirkelen eller "klinkekuler" ca 7 fot i diameter. Hver spiller ta svinger for å prøve å ta en av kulene i indre sirkelen ved å rulle en marmor fra taw. Vellykket spilleren vinner marmor og får en sjanse til å vinne en, men truffet ikke den samme spilleren marmor to ganger på rad. Hvis spilleren ikke truffet marmor, turn går til den neste spilleren, forklarer lærer visjon. (Referanse 2)

Ni menn Morris

Ni menn Morris er et brettspill som koloniale barn spilt med bønner eller steiner for markører. Styret kan trekkes på papir eller i skitt. Hver av to spillere tar svinger plassere en av ni markørene ned, en om gangen, der linjene styrets koble eller krysser hverandre. Hensikten er å gjøre rader av tre merkene på en linje under hindre motspilleren i å gjøre det samme. Spillerens markører må være forskjellig fra hverandre. Etter alle merkene er på bordet, begynner spillere å flytte, skyve markører langs linjene fra punkt til punkt. Hver gang en spiller foretar en rad hun kommer til å fjerne en av andre spillerens markørene fra styret, og spillet er slutt når en spiller er igjen med bare to indikatorer. En utskriftsvennlig versjon av styret er tilgjengelig fra Noah Webster House.org prøve med venner eller familie. (Referanse 3)