Feline Ringworm symptomer

October 28

Ringworm i felines, også kalt dermatophytosis, er en hudinfeksjon forårsaket av en sopp som vokser på huden. Selv om ringworm vil manifest forskjellig avhengig av tilstanden til katten, kan du gjenkjenne ringworm fra noen fysiske symptomer. Ringorm vil til slutt forsvinne sin egen, men din veterinarian kan foreskrive behandlinger som vil løse tilstanden raskere og forhindre spre soppen å annet pets.

Identifisere Ringworm

Ofte når ringworm er tilstede, viser katten flekker av håravfall rundt hodet eller lemmer som er utgangspunktet runde så uregelmessig formet som forholdsframgangene. Se etter tørr, flaky hud, flass og kløe. Noen ganger finnes en infeksjon av klo eller clawbed også.

Misforståelser

Ringorm er ikke en orm på alle men en sopp. Første ring-formet mønster av en ringworm infeksjon ga opphav til misforståelsen at det er en faktisk orm.

Forebygging

Ringorm er smittsom og kan spres blant kattene, hundene og Human. Forebygging oppnås best av god hygiene, et rent miljø og redusere kontakt med andre dyr infisert med ringworm.

Behandlinger

Veterinarian mai foreskrive en antifungal dukkert, en ringworm vaksine eller medisiner som Griseofulvin å behandle feline ringworm.

Betraktninger

Mens fysiske symptomer er en god indikator på ringworm, er det alltid en god idé å ha din katten avkrysset av en veterinarian å utelukke andre årsaker.