Gratis barnas innendørs spill & aktiviteter

October 23

Det er mange innendørs aktiviteter for grupper av barn. Disse aktivitetene er vanligvis ganske enkelt å organisere og krever lite utstyr, erfaring og planlegging. Så hvis du er hjemme på en regnværsdag med en gruppe barn, kan prøver noen spill oppta dem i timevis.

Dyr virvar

Dyr virvar arbeider frisk med en gruppe minst tre barn. Spør hvert barn å tenke på et dyr. Nå tilordne dem en kroppsdel som er dyr. Så fortell ett barn å trekke hodet av hva de tenkte på dyr og spørre et barn å trekke bena, og så videre. Når de er ferdig med å trekke alle deler de ble bedt om å tegne, får barna å klippe dem ut med saks og tape kroppsdeler sammen. De vil opprette og helt nye dyr og kan komme opp med navn på det og dekorere den med glitter og fargestoffer penner.

Observasjon spillet

Spill observasjon spillet ved å avsløre en tabell av varer til en gruppe barn. Disse elementene kan være alt fra leker til bestikk eller vitamin kar. Tillate dem å se på elementene i 30 sekunder. Deretter dekke elementene med en stor klut eller laken og spør barna å skrive ned alle elementene de husker på papir. Som husker de vinner. Du kan holde legge til eller endre elementer og belønne vinnerne med litt godteri eller et leketøy.

Rosetta Stone spill

Rosetta Stone spillet består av å lage et passord eller koden for en gruppe barn. Skrive ned hele alfabetet på et papirark. Tilordne hver bokstav med et helt tilfeldig bilde som en pil eller en geometrisk figur. Deretter la barna 10 minutter å prøve å huske alfabetet som en gruppe. Skrive en setning med nye symboler og se hvis barna kan dechiffrere setningen.

Animerte tegneserier

Tegning animerte tegneserier kan være en underholdende aktivitet for en gruppe barn. Gi hvert barn en liten Notisblokk. Har dem tegne et bilde på hjørnet av hver side med liten bevegelse fra den ene til neste. Stick menn fungerer bra for å lage animerte tegneserier. Be dem vende sidene raskt, og de ser et bevegelig bilde. Du kan ha konkurranser som kan skape den beste tegneserien.