Hvordan behandle kardiomyopati på en katt

November 8

Hvordan behandle kardiomyopati på en katt

Ifølge Dr. Chick Newman av Newman veterinær, det finnes noen typer av feline cardiomyopathy og hypertrofisk kardiomyopati er en av de vanligste. Feline hypertrofisk kardiomyopati (FHCM) er en tilstand som oppstår når et hjerte blir syke, på grunn av en bulking av hjertet ventrikkel muskler. Det er noen årsaker til dette ubehagelig sykdom, inkludert høyt blodtrykk og hyperthyroidism. Behandling for feline hypertrofisk kardiomyopati er vanligvis symptomatisk, hvilke betyr du behandle symptomene katten viser.

Instruksjoner

• Behandle kattens hypertyreose, hvis dvs hva forårsaker FHCM. Ifølge Dr. Scott Alan McKay leger Foster og Smith, kan kattens veterinær utføre blod prøver å se etter en overaktiv skjoldbruskkjertel hvis det mistenkes for å ha FHCM. Hvis testen er positivt, kan legen administrere medisiner for å returnere skjoldbrusk hormoner til deres normale nivåer. Ofte ganger, hjerte tilstand er løst når hyperthyroidism er under kontroll.

• Lindre noen væske i kattens lungene eller brystet. Kattene med FHCM utvikle ofte væske i lungene---kalt lungeødem--- og gratis væske i brystet---kalles pleural effusjon. Ifølge Dr. Newman, kan veterinær administrere en vanndrivende, som furosemid, for å fjerne overflødig væske inne katten.

• Administrere medisiner til katten å forbedre blodtrykket og redusere hjertefrekvensen. Medisiner som kan oppnå disse resultatene er betablokkere---som pronanolol og atenolol--- og kalsiumblokkere.

Tips og advarsler

  • Cat's prognose, avhengig av hvor alvorlig den hypertrofisk kardiomyopati er. Hyperthyroidism-indusert FHCM beste prognosen og har potensial til å bli reversert behandles. Men denne typen FHCM er den eneste typen som kan behandlet og herdet---alle andre håndteres bare.