Hva er Pit billetter?

November 1

Levende musikk konserter er spennende opplevelser som tjener mer enn bare bare underholdning. Konserter kan slappe av kroppen, lindre stress, stimulere hjernen og gi en rensende medium for å frigjøre energi og spenning. Hvis du planlegger å delta på en konsert, kan har pit seter betydelig forbedre opplevelsen.

Grav seter

På de fleste konsertstedene grav billetter gi ticketholders opptak ned i avgrunnen sitteplasser delen, som er plassert rett foran scenen. Navnet "grav sitteplasser" stammer fra opera konserthus som orkesteret ble plassert rett foran scenen. Denne delen var kjent som "orkestergrav", slik begrepet "grav plasser" har kommet for å se sitteplasser direkte foran scenen. Mange billett megleren selskaper, inkludert Ticketmaster og -ConcertKings.com, tilbyr grav billetter for de som ønsker å komme så nær scenen som mulig til rockekonserter.

Generell studiekompetanse

Om grav delene på scener og grav billettene er generell studiekompetanse eller tildelt sitteplasser, avhenger av et bestemt sted. Enkelte byer tillater ikke steder å gi generell studiekompetanse sitteplasser deler på grunn av bekymringer at en enorm mobb av mennesker samtidig kjempet for best mulig setene kan resultere i skader og kanskje dødsfall. Disse arenaer, selv delene grav har utpekt seter og hvert ticketholder må følge bestemte sete tildelt ham på hans billett stub. For mange konserter, imidlertid, er grav seksjonen generelt-opptak sitteplasser, så alle tillatt i delen kan sitte eller stå hvor som helst. Som et resultat, skaffe de første menneskene kommer vanligvis stedene som er nærmest til scenen og tilbyr den beste utsikten over musikere. For å få de best mulige stedene i delen grav, hjelper det for å ankomme tidlig på stedet.

Billettpriser

Prisen på pit billetter varierer avhengig av konsertarenaen, bandet spiller og billettmegleren håndtering konserten. Men fordi grav billetter aktiverer innehaverne å komme til delen sitteplasser nærmest scenen, som ofte gir en overlegen visning og er dermed den mest attraktive delen - pleier pit billetter å være svært dyrt. Grav billetter er vanligvis blant de dyreste billettene tilgjengelig for en konsert, og selv om det eksakte beløpet kan variere, billettene kan være opptil to eller tre ganger pålydende prisen på de billigste billettene tilgjengelig.

Pit opplevelsen

Opplever en konsert fra gropen kan være en dramatisk og spennende opplevelse. Folk i gropen er svært nær scenen, så deres favoritt artister spiller rett foran dem, noen ganger også svever over dem hvis utøverne flytter og danse rundt scenen. Utsikten fra de fleste områder av gropen er vanligvis spektakulær. Men i noen områder til høyre eller venstre kant av scenen, kan visningen noen ganger bli hindret av instrumenter, teknisk utstyr eller folk. Videre selv delene grav på noen steder gir seter, er delene grav på mange arenaer stående-bare områder, så beskyttere med pit billetter bør være forberedt på å stå for en omfattende periode under konserten. Folk ser en konsert fra et flott sted rett foran scenen har imidlertid en lett tid bor på føttene.