Hvordan få en kopi av et ekteskap lisens i British Columbia

October 18

Hvordan få en kopi av et ekteskap lisens i British Columbia

Hvis du planlegger på å holde et bryllupsseremoni i British Columbia, er en av de første trinnene du må ta å få en kopi av et ekteskap lisens. Når du mottar ekteskap lisensen, kan du bestille seremonien og registrere ekteskapet i British Columbia. Bare én av partene må være tilstede for å søke om og få ekteskap lisens, slik at når du bestemmer hvem som kommer, du også vet hva de skal gjøre.

Instruksjoner

• Samle dokumenter. Bare én person av paret må være tilstede for å hente ekteskap lisensen, men hver part må ha juridisk dokumentasjon, som en fødselsattest som viser deres juridiske navn, fødselsdato og fødested. Et IMM/innvandring skjema, fastboende eller statsborgerskap, førerkort, pass, bank kredittkort eller bankkort kan brukes hvis en fødselsattest ikke er tilgjengelig.

• Velg et ekteskap lisens sted. For å søke om et ekteskap lisens, kan du besøke en lokal vitale statistikk Agency (se ressurser) med alle nødvendige dokumentasjonen for bruden og brudgommen.

• Betale lisensavgift. Fra 2010 er ekteskap lisens gebyret $100.00, som skyldes når ekteskap lisens søknaden sendes i vitale statistikk byrået.

• Få ekteskap lisens. Når du betale lisensavgift ekteskap, fullfører programmet og gi dokumentasjonen, utsteder Vital statistikk etaten ekteskap lisens til deg. Lisensen er lovlig i opp til tre måneder etter utstedelsesdatoen, og når du har lisens kan du utføre ekteskapsinngåelsen i British Columbia.

Tips og advarsler

  • Kontakt vitale statistikk byrået du besøker for å se hva betalingsmåter de aksepterer for å betale gebyret, så vil du være sikker på å ha riktig valuta med deg.
  • Lisensavgiften ekteskap er ikke refunderbare.
  • Ekteskap lisens utløpsdatoen kan ikke utvides utover de opprinnelige tre månedene som lisensen er gyldig.