Instruksjoner for Smithsonian Mega Science Lab

June 13

Instruksjoner for Smithsonian Mega Science Lab

Smithsonian Mega vitenskap Kit kit inneholder et laboratorium skrivebord og elementene som trengs for unge forskere i alderen 10 og eldre å utføre seks eksperimenter. Kit inneholder en farge plakat detaljering instruksjoner for eksperimenter og en 50-siders bruksanvisningen som omfattende detaljer hvert eksperiment.

Inkludert i Mega Science Lab er en støpt lab stasjon, 450 x mikroskop, vernebriller, en jorden og månen modell, Tyrannosaurus rex skjelettet modellen, en vulkan underlaget, base steiner, en pose av sand, en pose med krystall vokser kjemikalier, en værstasjon, en full farge Sky diagram, et målebeger, en gripende pinne, en pensel og maling.

Instruksjoner

• Les instruksjonene nøye for eksperimentet du vil utføre. Eksperimenter inkluderer konstruere Tyrannosaurus rex skjelettet modellen; en astronomi lab, gjør en jorden og månen modell; opprette og bruke et mikroskop; hjem meteorologi; bygge og utbrudd en vulkan; og vokser en krystall. Instruksjonene er på farge plakaten og brukerhåndboken. Hvis du har mistet manualen, kan du laste den fra oppdage dette nettstedet. Bruksanvisningen gir også utdanningsbakgrunn informasjon om formålet med hvert eksperiment.

• Fjern en plass til å sette opp din laboratorium arbeidsstedet. Hvis det er en tørr dag, kan du fullføre noen eksperimenter utenfor for å unngå rot, uhell og søl innendørs.

• Samle eks må for det bestemte eksperimentet. La noen elementer du ikke trenger i boksen. For eksempel for krystall vokser lab må din støpt laboratorium stasjon med sitt krystall vokser cup, vernebriller, pose med krystall vokser kjemikalier, pinne base steiner, målebegeret og omrøring.

• Samle alle elementer du trenger som ikke er inkludert i pakken. I crystal søl voksende lab du trenger også en rustfritt stål eller teflonbelagt kjele, aviser eller plast sheeting for å beskytte arbeidsområdet fra, papir håndkle til tørking krystaller og søl og en lommelykt.

• Satte vernebriller og gjennomføre eksperimentet, følge instruksjonene nøye. Krystall vokser eksperiment innebærer oppløsende krystall vokser kjemikalier i kokende vann. Det er viktig at en voksen tilsyn.

• Skrive en rapport om eksperimentet og resultatene i post loggen i instruksjonen håndbok eller i din egen eksperimenter logg.

Tips og advarsler

  • Instruksjonene gi generell førstehjelp instruksjoner og staten at voksen bør overvåke alle eksperimentene.
  • Vær oppmerksom på at noen eksperimenter krever elementer som ikke er inkludert i pakken.