Hvordan å holde ungene interessert i utøving musikk

April 6

Hjelpe barna finne motivasjon til å praktisere musikk konsekvent må du komme opp med interessante måter å oppmuntre dem. Noen ganger kan gir et insentiv for å praktisere, selv om det er noe lite, være push barna trenger å øve. Unngå å gjøre praksis tid en akkord, og gi muligheter for barn å utføre offentlig og får ros for å spille. Positiv reinforcement hjelper studenter lærer mye mer effektivt enn straff eller tvunget øvelsesøktene. Finn det som fungerer for barnet å holde seg motivert og praktisere daglig.

Instruksjoner

• Opprette en øvelsesøkt for barnet som han praksis i 15 minutter per dag. Mange barn, vil de bedre, naturligvis øke deres praksis tid.

• Øvelsesøktene kan være kort og produktive ved å inkludere teknikk, som større og mindre skalaer og finger fingerferdighet øvelser gjelder for instrumentet. Åtte minutter trening bør hver dag bestå av teknikken.

• Gi etudes som barnet vil spille samt etudes fra litteraturen. For eksempel, spør barnet om sin favorittmusikk og finne noter så han kan spille den. Kontroller at klassisk musikk fra komponister som Beethoven, Haydn, Mozart og Bartok.

• Spiller med barnet. Hvis han tar pianotimer, Lær å spille sammen med ham. Det ta ikke mye tid hvis du starter fra begynnelsen med ham. Dette vil gi fordelen av bånd med barnet, og det vil føre til en livslang aktivitet både av du nyte.

• Gi muligheter for barnet å spille i en gruppe. Spille i en gruppe med barna sin egen alder vil hjelpe ham å bli motivert. La ham bli med skolekorps, kor og orkester. Hvis du delta på en kirke, la ham spille for spesielle anledninger som jul og påske.

• Opprette en insentivprogram for barnet. Plass gull, sølv eller bronse stjerner på en plakatkartong å vise hans fremgang og belønne ham for å praktisere. Gi en gullstjerne når han praksis i 15 minutter uten klagende. Gi en sølv stjerne i 10 minutter av muntre praksis og en bronse star i fem minutter. Gull stjerner er verdt tre poeng, silver stjerner, to poeng, og bronse, ett punkt. Når han blir totalt 50 poeng, belønne seg med noe lite at han ønsker.

• Presenter barnet til berømte kunstnere som spiller sin instrument. Ofte kommer motivasjon til å fortsette og forbedre et instrument fra å se andre eksperter spille. Barn innser ikke ofte hva maskinen skal høres ut som. Introdusere dem til fagfolk kan øke deres forståelse og motivere dem til å forbedre.