Naturlig avføringsmiddel for hunder med nyresykdom

July 30

Naturlig avføringsmiddel for hunder med nyresykdom

Nyresykdom kan påvirke nesten alle aspekter av et hundeliv, inkludert behandling av mindre plager som forstoppelse. Snakke med din veterinarian å sikre at alle naturlig avføringsmiddel du forfølge er trygg med din pet medisiner eller diett.

Årsaker

Forstoppelse skyldes ofte kosthold og dehydrering. Andre årsaker er mangel på mosjon, inntak av fremmedlegemer (for eksempel hår), eller en bivirkning av medisiner.

Gresskar

Hermetisk gresskar, blir høy i fiber og vann, er en trygg mat til hundens måltid som et naturlig avføringsmiddel. Bruk følgende doser: mindre enn 15 lbs., 1 til 2 ts.; 15 til 35 lbs., 1 til 2 ss.; 35 lbs. og opp, 2 til 5 ss.

Kli

Havre og hvete kli er både høy i fiber og kan legges til hundens mat å hjelpe med avføring. Snakke med din veterinarian å fastslå den nødvendige dosen for hunden din.

Grønnsaker

Grønnsaker, høyt i vann og fiber innhold, kan også ha en avføringsmiddel effekt. Hunder kan spise brokkoli, selleri, spinat, gulrøtter og andre grønnsaker.

Melk

En liten mengde melk (mindre enn en kopp) kan ha en avføringsmiddel effekt på hundene, siden de fleste er ikke riktig oversikten laktose. Melk kan forårsake diaré inne hundene med normal avføring, og kan være et avføringsmiddel for forstoppet kjæledyr.