Hvordan tolke drømmer om en bryllupsdag

June 18

Hvordan tolke drømmer om en bryllupsdag

Det er ikke uvanlig å ha bryllupet drømmer frem til din kommende bryllupet. Slike drømmer kan også oppstå når du er gift eller bare i et forhold og er engasjert ikke. Nøkkelen til å tolke bryllup drømmen er å oppdage hvordan det gjelder for din gjeldende sivilstatus.

Instruksjoner

• Skriv ned så mange detaljer om drømmen som i dagboken din drøm. Husk dette ved sengen slik at du kan skrive så snart du våkner.

• Reflektere over hva du hadde på seg i drømmen. Ifølge DreamMoods, en drømmen tolkning nettside, kan iført en brudekjole bety du evaluerer gjeldende forholdet, om du arbeider eller ikke. Hvis du er iført kjole, men du er ikke i et bryllup, kan den gjenspeile følelsen av utilstrekkelighet.

• Spør deg selv hvis et bryllup skjedde i drømmen. Hvis det gjorde kan den gjenspeile en ny start i livet eller nytt forhold. Men hvis drømmen var negative eller engstelig, kan den gjenspeile problemer med engasjement. Hvis du planlegger en kommende bryllup, kan drømmen være en refleksjon av stress og spenning.

• Vurdere om en giftering dukket opp i drømmen. Hvis du ikke er gift, og du har drømt om en giftering, kan det representere en tur i et forhold, som engasjement og kjærlighet. Hvis du er gift og i drømmen en giftering er tapt, kan dette reflektere problemer som må løses.

• Prøv å husk Hvis du spiste eller skjære bryllupet kaken. Ifølge DreamMoods symboliserer kutting av en bryllupskake kjærlighet og lykke, mens spise kake refererer til sensualitet.