Mate sprakk korn å sauer & geiter

February 7

Sauer og geiter krever en spesiell diett. En av tingene som de begge spiser sprakk korn. Det er en bestemt måte å mate dem så de vil være sunn og sterk. Kornet må være blandet med andre maten de spiser så sauer og geiter få beste ernæring mulig.

Instruksjoner

• Bland sprakk korn, hel havre, halm, grønn strøm og gress høyet i like mengder i to bøtter. Du sørge sauer og geiter har nok mat og at de får den beste ernæring. Måle mengden av salt kalkstein vitamin blanding du vil legge til, i henhold til instruksjonene på bag. Bland alt godt.

• Hell innholdet i en bøtte i sau materen. Hell den sakte så ingen maten faller på bakken. Dine sauer vil se deg hell mat i deres materen og vil gå over å begynne å spise.

• Hell innholdet i den andre bøtten i geit materen. Hell den sakte også. Din geiter skal gå til materen nå og begynner å spise. De vil være fornøyd med deilig sunn blanding av mat du ga dem.

• Se på geiter og sauer og sørg for at alle får nok mat. Hvis de spiser alt raskt og er fremdeles sulten, gjøre dem noe mer. Du vil sikre dine sauer og geiter får nok å spise. Holde rede på hvor mye de spise så du har en bedre ide om hvor mye å gjøre for dem neste gang.

Tips og advarsler

  • Måle salt kalkstein vitamin mix nøye og alltid følge instruksjonene. Ved å gi din sauer og geiter riktig mengde blanding hjelper du dem å opprettholde god helse.
  • Ikke feed sauer og geiter bare sprakk korn. De trenger en rekke matvarer. Hvis sauer og geiter ikke er lei et sunt kosthold kan de dø av underernæring.