Hvordan ta vare på et Lionel lokomotiv

December 22

Lionel, LLC er en amerikansk produsent av leker, spesielt leketøy tog. Det opprinnelige selskapet ble grunnlagt av Joshua Lionel Cowen og Harry C. Grant i 1900, basert i New York City. Lionel tog har lenge vært populært blant tog-entusiaster og samlere også. For å holde et togsett i kjører orden og beholde sin verdi, er det viktig å ta ordentlig vare på den. Dette gjelder spesielt når det gjelder Lionel lokomotivet.

Instruksjoner

• Håndtere et Lionel lokomotiv forsiktig og alltid av kroppen. Når du har kroppen, hold kabinettet sidene. Aldri slam motoren ned på banen. Plass den på med forsiktighet. Ellers du bøye eller skade hjulene eller de indre tannhjul.

• Smør hjulene på en Lionel noen ganger med en lett maskin olje for å holde dem snu jevnt. Slå lokomotivet opp ned til girene. De bør også være smurt med en lys fett. Smøre hjulene og gears sparsomt og tørke av overflødig med en klut.

• Rense kroppen av Lionel lokomotiv innimellom for å holde den i god stand. Hvis du har en motor med en arbeider forbrenning., kan hvit-farget innskudd vises på kroppen. Bruke en skvett av lys smøremiddel på en myk klut. Tørk innskudd av lokomotivet kroppen med en klut. Vask kroppen av motoren med en ren klut og mildt såpevann. Tørk den godt.

• For å lagre et Lionel lokomotiv, plasserer du den i en plastboks med tettsittende lokk på et kjølig, tørt sted. Rust er den største fienden av den interne driften av lokomotivet. Rust kan også låse opp hjulene.

Tips og advarsler

  • Aldri bruk slipende eller sterk vaskemidler for å rengjøre en Lionel lokomotiv. De kan skade malingen overflaten.