Hva trenger du å få Internett på DSi?

July 30

Hva trenger du å få Internett på DSi?

Nintendo DSi er en spillkonsoll som har berøringsskjerm-kontroller, en dual-skjerm og et stort bibliotek av spilltitler på tvers av ulike sjangere. DSi får andre Nintendo DS konsollene bruker et innebygd trådløst kort, vanligvis for multiplayer spill, eller spill. I tillegg får en trådløse DSi nettsteder gjennom webleserprogrammet som Nintendo DSi.

Bredbånd Internett-tjeneste

Få en konto med en bredbånd Internett-leverandør er (ISP) første skritt for å koble DSi til Internett. Alle bredbånd - kabelmodem, DSL eller trådløst bredbånd - fungerer. For kablet Internett-tilkoblinger kobles modem eller kabel-boksen til den trådløse ruteren til å gi service til håndholdte enheter som DSi.

Trådløs ruter eller et aktiveringspunkt

En trådløs ruter eller aktiveringspunktet er nødvendig for å koble DSi til Internett-tjenesten. Ruteren kobles til Internett og distribuerer data over et trådløst nettverk enheter. Den trådløse ruterens innstillinger må være riktig konfigurert for å aktivere forbindelse med DSi. Siden hver ruterens innstillinger varierer etter merke og modell, er en guide med mange ruterinnstillingene tilgjengelig på Nintendo's support-webstedet.

Hvis du bruker en tilkobling til en ekstern plassering, som et hotell eller kafé, et trådløst hot spot finner ruterens sted og flere (utover Kjøp internettilgang, om nødvendig) er ikke obligatorisk.

DSi oppsett

DSi trådløse Internett-innstillinger må være riktig konfigurert. I "System Settings"-menyen (via DSi hovedmenyen skjermen), trykk på "Internett" tredje kategorien og trykker "Tilkoblingsinnstillinger." Trykk "Ingen" til høyre for "Tilkobling 1", og trykk "Søk etter et tilgangspunkt. DSi vil skanne trådløse tilkoblinger eller aktiveringspunkt og be om et brukernavn og passord, hvis nødvendig.

Nintendo DSi nettleser

Nintendo DSi leseren er installert som standard på de fleste DSi modeller og er det eneste programmet tilgjengelig som kan bla gjennom Internett nettsteder. Hvis DSi ikke har programmet forhåndsinstallert, kan den dataoverførte fra Nintendo DSi butikken, som åpnes fra DSi hovedmenyen skjermen.