Hjem rettsmidler for Mordene Loppene på kattunger

January 27

Hjem rettsmidler for Mordene Loppene på kattunger

Loppe kontroll kan være tøff problem når du arbeider med kattunger. De fleste loppe behandlinger, for eksempel dips, krage eller salver aktuell, er for harde for kattunger. Men ridding kattunger av fleas er viktig fordi loppene kanne anledning anemi, som kan være dødelig i unge kattunger. Behandle kattunger for lopper er vanskeligere enn å behandle voksne katter, men det er ikke umulig.

Bad

Bading din kattunge er en måte å kvitte seg med loppene. Men loppe sjampo er ikke egnet for kattunger, så bruk en mild såpe, som baby sjampo. Oppvaskvann såpe er et annet alternativ, ifølge VetInfo. Fyll en vask med varmt vann og fordype kattunge opp til halsen. Våt ansiktet med en klut. Fjern kattunge fra vannet og forsiktig massasje såpe i ham. Når du ser loppene, plukke dem av. Kontroller at du drepe fjernet loppene slik at de ikke hoppe tilbake på kattungen. Når du ikke ser noen mer loppene, skyll kattungen og tørr ham.

Loppen kam

Hvis din kattunge reagerer dårlig på badet, er en loppe kam et annet alternativ. Kjør loppe kammen gjennom kitten's pels, over hele kroppen. Drepe alle lopper som fjernes. Denne metoden kan være tidkrevende, men er en sikker måte å bli kvitt en kattunge av loppene.

Miljø

Hvis lopper i kitten's miljø, vil de re hjemsøke kattunge. Hvis han lever i, sikre loppene ikke lever i din teppet eller møbler møbeltrekk. Hvis kattungen er utendørs, behandle området for loppene.