Den muskulære systemet & øvelse

November 18

Den muskulære systemet er det som gjør det mulig for kroppen å flytte, puste og pumpe blod og oksygen til vitale organer. Morsjon er vesentlige å holde det muskulære systemet sunn og sterk, men ikke alle trening er skapt like. Det er forskjellige typer muskler og ulike typer trening, alle med ulike effekter på hverandre.

Typer av muskel

Det finnes tre forskjellige typer av muskel vev: Hjertemuskel, glatt muskel- og skjelettlidelser muskel. Hjertemuskel finnes bare i hjertet, glatt muskel finnes i indre organer og blodkar og skjelettlidelser muskel kobles til bein og gir mulighet for fysisk bevegelse. For det meste, er Hjertemuskel, og glatt muskel bevegelse ufrivillig, betyr ingen bevisst tanke er nødvendig å gjøre jobben sin. Skjelettmuskulatur er hovedsakelig frivillige, kontrollert av hjernen basert på hva personen ønsker å (gå, smil, spise).

Typer trening

Øvelser som er intens, men kort, som vekt-løfting eller spurt, bruke raske-trekning muskel fiber og er anaerobe---betyr at de bruker mer oksygen enn kroppen kan gi og opprette en "oksygen gjeld." Melkesyre er et biprodukt av anaerob trening og hva som forårsaker musklene å føle seg sår senere.

Øvelser som er mindre intens men mer langvarig, som maraton, er aerobic og bruke bare hva oksygen kroppen kan gi så det er ingen oksygen gjeld og ingen melkesyre biprodukt.

Utholdenhet

Selv om det finnes utallige måter å trene, alle former for trening inndeles i to kategorier: utholdenhet eller motstand. Utholdenhet øvelser trene musklene å vare lenger uten å bli lei---musklene vanligvis ikke får mye større i størrelse, men i stedet blir lengre, slankere og mer effektiv. Løpere, syklister og andre langdistanse idrettsutøvere trene mye med utholdenhet øvelser.

Motstand

Motstand øvelser, også kalt krafttrening kontrakt muskler, som forårsaker rive og ombygging av enkele muskelfibrer og vekst av muskel som helhet. Motstand øvelser brukes av alle typer idrettsutøvere, men er kanskje mest bemerkelsesverdige i bodybuilders.

Intern effekter

Fysisk trening styrker på hjertet, blodkar og generell kardiovaskulær helse samt bedre orgel helse og styrke operasjoner som svelge, fordøye og puste som avhenger av glatt muskel funksjon.

Sener

Sener koble skjelettlidelser muskler til bein i skjelettet (ikke å forveksles med leddbånd, noe som kobler bein andre bein). Alle sunn øvelser, utholdenhet eller motstand, styrke sener og gjør tilkoblingen mellom muskler og bein sikrere.