Hvordan få en Modeling kontrakt for barnet

November 16

Tror du at du har de søteste gutten i verden? Hver mor gjør. Og de fleste fars gjøre også. Så hvorfor ikke se om resten av verden føler det samme. Kanskje kan din søte baby begynne å tjene penger mot en college-fond!

Instruksjoner

Ta noen bilder med barnet hjemme. Trenger ikke å være profesjonell. Men prøv å få minst ett hode skudd og en full kropp skutt. Foreldre tror pouts er noen ganger søte men talent agenter gjerne se smilet. Hold en ren bakgrunn og ingen hatter på hodet.

Se alle webområdene av talent agenter innen en time kjøretur fra der du bor. Gå til deres nettsider og finner en kobling til innsending retningslinjer. De har vanligvis ulike retningslinjer for ulike kategorier av talent. Retningslinjene vil fortelle deg akkurat det de ønsker å sende.

Send bildene med et følgebrev og andre underkastelse krav. Gjør dette for så mange (minst 5) talentbyråer. Hvis de er interessert, vil de kontakte deg for et intervju og gi deg en kontrakt. Få dem startet tidlig, ca 6 måneder gamle... det er en flott måte å la dem tjene penger for college fondet. Og til tross for hva industrien synes å være, det er mye moro for barn!

Tips og advarsler

  • Trykk aldri barnet, det tar bort moro og spontanitet.
  • Bare gjøre det hvis det er moro for barnet.
  • Forvent at agenter ta 4-6 uker å svare på sendingen.
  • Ikke avtale med agenter som ber om penger på forhånd... det ikke er industristandard.