Én forelder familiens problemer

October 16

Som skilsmisse blir mer fremtredende i samfunnet, så gjør én forelder familien. Tross de beste intensjonene av single foreldre, opprettholde en sunn familie enhet uten ekspertkunnskaper er en vanskelig oppgave. Opplevelsen kan negativt påvirke foreldre og barn, men dette betyr ikke en alenemor er kunne heve veltilpasset barn.

Økonomiske vanskeligheter

I noen tilfeller kan det være vanskelig for en alenemor som støtter en familie på jobben alene. Dette kan legge utilbørlig press på foreldre og barn. Noen enslige forsørgere måtte selv ta to jobber for å råd til nødvendigheter av deres familie. Dette er ikke et krav for en én forelder familie. Det er enkelt foreldre med en fast jobb som tjener en komfortabel pengebeløp.

En overarbeidet foreldre

Som forelder, du kan elske barna dyrt, men dette betyr ikke at du kan stå å være i overordnede modus noensinne ekstra sekund av dagen. Enslige foreldre måtte ofte veksle mellom arbeid og overordnede modus hver dag uten noen benådning. I en tradisjonell familie enhet, foreldre kan slappe av mens hennes ektefelle så over barn. Dessverre i en én forelder husholdning er det sjelden noen tilgjengelig som vil hjelpe skulder byrden av barneoppdragelse. Dette kan føre til en stressende situasjon for foreldre.

Dårlig veiledet barn

I noen tilfeller har en alenemor å kjempe for å gi mat til familien. Dette kan sette barn av familien i en vanskelig situasjon så langt som tilsyn. Hvis en forelder er allerede sliter å mate familien, kan deres finansielle belastningen intensivere med behovet for en barnevakt. Hvis en forelder ikke kan råd til en barnevakt, kan barna gå lange perioder uten foreldrenes tilsyn. Mangel på tilsyn øker sjansen for at barnet vil falle i ubetalte opptreden, som hopper skolen og narkotikamisbruk.

Raskt aldring barn

Selv uten mening til, kan noen foreldre sette en unødig belastning på barna i én forelder familien. For eksempel i en case studie av Robert Krell, en forfatter for "Canadian Medical Association Journal," en kvinne journalen kalles fru B. innså hun var innstillingen hennes eks-manns ansvar på hennes seks år gamle sønn. Dette førte sønnen å bli antisosial med barn i sin aldersgruppe og fiendtlig mot hennes mannlige følgesvenner.