Håndverk på pottetrening for småbarn

November 28

Pottetrening kan være hodepine for alle involverte, med barnet selv. Gjør det enklere for deg selv ved å heve emnet med barn tidlig. De fleste småbarn begynner bare å bli merkelig om å bruke toalettet, men skyve dem for mye kan skremme dem fra potty-lærer. Tilnærming til emnet i en mindre skremmende måte ved å hjelpe smårollinger gjøre håndverk om pottetrening.

Diagrammer

Et potty diagram sporer et barns fremgang med toalettet. Diagrammene hjelper deg holde oversikt over utviklingen og gjøre barn føler meg stolt av fremdriften. På et stykke papir, tegner du et rutenett rom stort nok til å passe en klistremerke. Hjelpe barna kuttet ut rutene og fest dem på et stykke hvit papir. Litt småbarn kunne ikke arbeide med saks i det hele tatt, så tegne et rutenett på et stykke hvitt papir og la barna dekorere den med fargestifter. Hver gang barnet bruker toalettet, sette en etikett i én plass.

Bøker

Prosessen med å bruke toalettet kan være helt fremmed og skummelt å en pjokk, så se trinnene lagt ut i bøker hjelper dem føle seg komfortable. Hjelpe barna gjør sine egne potty bøker ved å skrive opp en enkel historie med deres navn. For eksempel "Tommy følte at han trengte å gå tisse. Han gikk på badet og trakk ned buksene. Skrive ut hvert trinn på et eget stykke papir. Har barna dekorere sider med bilder av seg selv gjør hvert trinn. Stift sidene sammen for å lage en bok.

Trophy

Gjør et potty trofé som barn kan motta en gang de har brukt på toalettet. Tegne en stor trofé figur på et stykke papir, så hjelpe småbarn kuttet ut to av figurene. La dem dekorere trofeer med fargestifter, deretter skrive barnas navn på begge trofé figurene. Hjelpe dem å lime sammen kantene av figurene. Når limet tørker, Plasser en tom toalettpapir rør mellom figurene gjøre trofeet tåler. Plass den på en hylle. Minne barn at de får beholde trofeet når de bruker potte.

Late Potties

Småbarn lære gjennom late og eksperimentere. Gjøre late toaletter slik at de kan "spille potty" med sine dukker og utstoppa dyr. Gi barn papir boller og plater for dem å dekorere men de ønsker. Skjære hull utenfor sentrum av platen eller ha barn gjøre. Notatet sirkelen er toalettsetet. Barna kan bruke malekoster pels kanten av bollen med lim, så sette setet på "toalett bowl." Når limet tørker, be dem om å demonstrere hvordan deres leker kan bruke potte.