Hvordan få barnet ditt en Coogan konto

February 7

En Coogan konto er en bankkonto satt opp til å lagre side minimum 15% av et barns totale inntekter. Hver gang barnet fungerer for noen i underholdningsindustrien del av at penger settes automatisk inn på Coogan konto, så det er nødvendig for deg å sette opp før barnet starter fungere.

Instruksjoner

• Etter mottar barnets underholdning arbeidstillatelse (Hvis du ikke har gjort det, så gå til min Ehow artikkel om hvordan å få en Entertainment arbeidstillatelse) er barnet nå kvalifisert til å godta arbeid.

• Noen finansinstitusjon trenger du må vise kjøpsbevis sysselsetting før de vil sette opp en konto noen ikke. For de med rektor eller snakker roller kan kontrakter brukes til å vise bevis på sysselsetting. For de med bakgrunn roller må du først fullføre en dag med arbeid og bruker bilag mottaket som bevis på sysselsetting.

• Coogan kontoer skal oppnås innen 90 dager av sysselsetting eller det går til The Actors Fund of America som trustee for uavhentede Coogan midler etter 180 dager der de holder pengene i tillit til det hevdes.

• Ikke alle finansielle institusjoner gjøre"" Coogan kontoer. Du trenger å søke på Internett eller ringe. Hvis du spør dem og de ikke vet hva en Coogan konto, så bare ring neste banken på listen.

• Vær oppmerksom på at du ikke skal gå til banken til barnet er 18. Plukke en institusjon i Hollywood som første underholdning Credit Union (Hvis du er i California) er et godt valg. De har vært håndtere Coogan regnskapsførere i mange år og vil gjøre alt via post.