Hvordan å tegne en tatovering blomst

May 9

Blomst tatoveringsdesign kommer i en rekke former, former og størrelser. Når tegning tatovering blomst, er det første du må bestemme hvilken type av tatovering blomst du ønsker. Forskning populære blomster og starte ved å se på tradisjonell tatovering blomster som roser, hibiscus og lotus blomster. Tenk på hvor du vil plassere blomst tatovering på kroppen og justere blomst tatovering å passe. Blomster er store tatoveringer fordi du kan utvide og fortsette design i fremtiden.

Instruksjoner

• Forskning ulike blomst tatoveringer på Internett, i bøker, tatovering butikker og på folk. Hibiscus blomsten er en vanlig og populær design så vi skal starte med å tegne dette. Når du har mestret hibiskus kan du utvikle andre floral design.

• Tegne en sirkel i midten av papiret. Tegne wide-vinklet trekanter rundt sirkelen. Følgende sirkelen på enten ende uavgjort buede linjer forgrening av for å lage din blad retningslinje.

• Tegne en prikk i midten av sirkelen. Etter midten, trekke teardrop formet kronblad som følger linjen og kurven i over trekantene på utsiden av sirkelen. Kronbladene bør litt overlapper hverandre og på tips trekke dem bøye i en virvlende punkt. Trekke fire pollenbærere som dukker opp i midten, inne i sirkelen. Hvis du vil tegne dem, tegne små pinner kommer ut fra sentrum med en liten sirkel i hver ende.

• Tegne bladene blomst form. Rundt hibiskus, langs blad retningslinjene, tegne bredt blad figurer som fold og kurven over og rundt blomsten. Bladene legges dybde og kroppen i tegningen, så trekke dem nøye. Ikke trekke for mange blader.

• Skissere tegningen og slette blyantlinjer. Farge i hibiscus blomster i en vakker rød. Bruke en mørk grønn bladene med nyanser av gult i stamen.

Tips og advarsler

  • Forskning hundrevis av forskjellige blomst tatoveringer for mer inspirasjon og skissere og eksperimentere med din tegning teknikker.