Hvordan lage en nattklubb spillet

May 5

Gå på en nattklubb kan være underholdende, men det er vanligvis ikke en konkurransedyktig aktivitet. Hvorfor ikke prøve å få noen spill inn din nattklubb erfaring? Utfordre vennene dine til å fullføre en liste over aktiviteter først. Du kan gi hver spiller å gamble hans eller hennes poeng senere på kvelden å se hvis han eller hun kan drikke gratis.

Instruksjoner

• Opprett en liste over oppgaver og tilordne dem poeng basert på problemer. Disse oppgavene kan inkludere får de fleste telefonnumrene før kvelden avsluttes eller blir den første personen til å overbevise en fremmed av motsatt kjønn å danse. Andre steder kan tildeles for å finne ut bartender's navn eller være den første som har bartender tilby ham en gratis drink.

• Ta kortspill i spillet nattklubb. Finn en tabell, og velg et kort og raskt kortspill som fem korts poker. Gir poeng til vinneren av dette spillet.

• Konkurrer i drikke konkurranser. Har en tøffer konkurranse hvor du og vennene dine se som vil fullføre sin øl først og gir poeng for det også.

• Opprette en utfordring der bartenderen serverer hvert medlem i gruppen en blandet drink og et skudd av bartender's velge men forteller ikke du eller dine venner hva drink eller skudd er. Bytter gjette hva drinken og skudd er, til noen identifiserer drinker.

• Antar neste sang som bandet skal spille hvis det er et band spille på nattklubben. Du kan tildele et stort antall poeng for å gjette nøyaktig sangen som spilles neste. Hvis personen bare gjetter genren av sangen som ballade, rock, country, prisen heavy metal, etc et lavere antall poeng.

• Legge opp totalt poeng for kvelden så langt. Omtrent en time før du planlegger å forlate, legge opp poeng som hver spiller har oppnådd i løpet av natten. Gi hver enkelt hele.

• At hver spiller satse hvilket som helst antall poeng mot en annen spiller så lenge godtar innsatsen og utfordringen. Disse innsatser kan gjenta utfordringer fra tidligere på kvelden, eller være noe nytt. Vinneren av veddemålet samler alle punktene, og spilleren med flest poeng på slutten av natten er vinneren.

Tips og advarsler

  • Har resten av deltakerne betale vinnerens Stang tab.
  • Holde spillet morsomt, og ikke gjør aktivitetene så risikabelt som du kan få pågrepet for å fullføre dem.