Berømte håndmalt oljemalerier

December 29

Berømte håndmalt oljemalerier

Kunst kan ta mange former og gjentakelser. En av de mer kjente formene for kunst er gjort gjennom oljemaling. Selv om oljer kan brukes på papir, pergament eller lerret, er personlige stiler av hver artist hva setter hvert maleri fra resten. Ulike gjentakelser av oljemaleri finnes, de fleste som henter inspirasjon fra tid der stilen først ble berømt.

Da Vinci

Leonardo da Vinci, en italiensk renessansemaler som er dyktige i bruk av olje på lerret, skapte mange kunstverk som har stått testen av tid. Fleste av hans arbeid ble opprettet under sent på 1490-tallet gjennom tidlig på 1500-tallet. Tiden var fylt med spenning, som den italienske renessansen innledet en ny måte å leve. Dette uro og kamp er avbildet gjennom mange av da Vincis verker. Noen av hans mest kjente maleri inkluderer "The Last Supper," som er beskrivelsen av Jesus og apostlene. Ennå en annen svært ettertraktede maleri av da Vinci er "jomfru, barn og St. Anne. "Mona Lisa" er fortsatt en av da Vincis mest kjente kunstverk.

Monet

Claude Monet, en fransk impresjonistmaler, laget fleste av hans verker ved hjelp av olje på lerret. Selv om mange kunstverk av Monet bor i museer som spenner over hele verden, er noen av hans mest kjente stykker lett gjenkjennelig. "Bukett med solsikker," for eksempel, er en vase fylt med gule solsikker satt mot en blå bakgrunn med vasen hviler på toppen av en rød tabell. Enkelheten av stykket brukes i kunst klasser som en måte å undervise stilleben teknikker og presentasjon hvordan enkelhet i maleri kan produsere dramatiske resultater. Andre kjente malerier av Monet inkluderer "Vann-liljer," "Inntrykk, Sunrise" og "Camille."

Michelangelo

Michelangelo var kjent som en italiensk artist, arbeider i ulike medier, inkludert maleri og skulptur. Oljemalerier opprettet av Michelangelo under 1500-tallet fortsetter å inspirere. En av hans mest berømte og gjenkjennelige fungerer og en hyllest til hans teknikk er den berømte maleriet i det sixtinske kapell i Italia. Fire år prosjektet involvert Michelangelo male hele taket av kirken, som i dag er gjenkjennelig basert på ekstreme detaljering knyttet til brikken. Andre bemerkelsesverdige arbeider av Michelangelo inkluderer statuen kjent som «David».

Giorgione

Enda en maler fra den italienske renessansen, Giorgione også bygget og utformet kunstverk med oljemaling på lerret. Hans verker var mer tragisk i naturen, og han ble ikke ansett som ordinære som hans kolleger som da Vinci og Michelangelo. Imidlertid regnes noen av Giorgione malerier mesterverk som "Sovende Venus" og "Unge mann med pil". Men er det en gripende Maleri med tittelen "The Tempest" som har vært mest diskuterte stykke karrieren som det er en skildring av dramatiske og brygging storm i bakgrunnen, mens forkant viser en steely scene.

Rembrandt

Produserer malerier i begynnelsen av 1600-tallet, var Rembrandt van Rijn en nederlandske kunstneren kjent for sin unike stil som formet av nederlandske gullalderen for kunst. Denne stilen er reflektert i Rembrandts verk, som fokuserte på portretter og detaljerte scener. Berømte Rembrandt malerier inkluderer "The Storm på Genesaretsjøen," "A ung forsker og hans lærer" og mange selvportretter av maleren.

Rubens

Sir Peter Paul Rubens er ennå en annen maler kjent for hans arbeider med oljer. Rubens var en instrumental nederlandsk kunstner som spesialiserte seg i flamsk barokk stil maleri, som er markert med bilder av renessansen, religion og portrettmaleri. Noen av de kjente verkene av Rubens inkluderer "The Virgin og barn elsket av engler," "The Fall of Man" og "Utveksling av prinsesser."

Van Gogh

Vincent van Gogh, kjent for sitt etter impresjonistisk arbeid, er en nederlandsk-født maler som opprettet mesteparten av sitt arbeid gjennom slutten av 1800. Det er vanskelig å velge bare ett av hans oljemalerier kalles hans mest kjente som mange av van Goghs malerier er svært gjenkjennelig. Noen av hans mest populære malerier, i vanlig forstand, inkluderer "The Starry Night," "The Yellow House" og "Sower."