Hvor å fastsette en PS3-kontrolleren som holder går til venstre

February 27

Hvis du oppdager at PlayStation 3 kontrolleren er stadig rulle til venstre, kan det ha vært et problem når kontrolleren var sammen med systemet. Når du slår på en konsoll og styrespaker eller knapper på en domenekontroller er trykket, leser konsollen dette som standard plassering. En venstre-trykket navigasjonsknappen eller styrespak oversettes til PS3 stadig trykke venstre. Hvordan dette er enkel, bare et spørsmål om re sammenkobling kontrolleren og konsollen.

Instruksjoner

• Slå av PS3.

• Koble den medfølgende USB-kabelen til porten på baksiden av PS3-kontrolleren. Plugg den gratis enden inn i USB-porten på forsiden av PS3.

• Slå på PS3. Ikke trykk knapper eller styrespaker kontrolleren som systemet støvlene opp. Kontroller at alle knappene er i standardposisjonene (i.e. kontrolleren ikke er opp ned eller skjeve mot noe, å holde nede en knapp eller joystick).

• Trykk på "PS" knappen midt på kontrolleren. En røde indikatoren blinker få sekunder som det par med systemet. Når den røde indikatorlampen blir heldekkende, kan du koble USB-kabelen. Når kontrolleren er riktig re synkronisert med systemet, bør du ikke ha problemer. Hvis du fortsatt har problemer, må kontrolleren byttes.