Hvordan å gjøre improvisatorisk øvelser

May 12

Hvordan å gjøre improvisatorisk øvelser

Improvisatorisk øvelser er svært nyttig i å få ditt mannskap varmet opp scenen eller bygge evne til føttene. Du kan også gjøre disse øvelsene på jobb eller kirke grupper å bygge vennskap, løsne humør eller bare ha det gøy. Følgende trinn vil hjelpe deg gjøre improvisatorisk øvelser.

Instruksjoner

• Improv trening jakt den du veit. Velge noen til å være det som vil gå på scenen og annonsere hva han eller hun jakter på denne måten, "det er en herlig dag til jakt... Lilla Dodgers"(eller hva annet du kan komme opp med). En annen improv skuespiller/komiker vil hoppe opp på scenen som "whatsit" og snike seg innpå og drepe jegeren på en uvanlig måte bruke fantasien til å bo i karakter.

• Be to improvisers gå opp på scenen. Har en person i publikum eller gruppe av skuespillere er ikke på scenen komme opp med en scene å spille, som en såpeopera, og en annen person kommet opp med et dyr, som kaniner. Nå må to på scenen handle ut såpeoperaen kaniner, kommer opp med hverandre og scenarier som kan være på en kanin såpeopera.

• Ta svinger som hver person i gruppen står foran publikum og sier, "Knock! Knock!" Når publikum spør, "Hvem er det?" personen på scenen vil komme opp med noe tilfeldig og en tilfeldig punch linje. Dette kan være ganske vanskelig å gjøre og definitivt utfordrende fordi du må kunne tenke raskt.

• Start med to til fire improvisers gjør en scene (komme opp med det selv eller blir gitt en scene for å handle ut). Har noen for en bjelle eller plystre og på signalet, endrer spillere, men fortsette scenen. Spillere må gjøre samme tegn og holde seg til historien utvikles.

• Gjøre en statue øvelse ved å ha alle spillerne gå om rommet, plystre, humming og gjøre hva lyder de like. Så snart en spiller stopper og fryser, må alle fryse i posisjon i. Så snart alle frosset, må gruppen begynne flytte igjen.

• Instruerer improvisers å stå i en sirkel og bytter "kaste" ord til hvem velger de i gruppen. Personen som har blitt kastet et ord så kaster et annet tilknyttet ord til en annen person i sirkelen. Behold dette en gå på en rask tempo slik at ingen kan tenke fremover.

• Spille "Ja og..." eller "Ja, men..." Gi gruppen et emne som markedsføring for et nytt produkt og gå rundt gruppen med hver improvisar sier "Ja og..." før hver setning med mål om å støtte hverandres forslag. Prøv dette trening med "Ja, men..." bruker samme tema.