Hvordan å identifisere insekter i hjemmet

March 19

Studiet av insekter kalles entomologi. Om du prøver å identifisere et insekt du aldri har sett før for moro eller kommunisere med en exterminator, kan det være nyttig å identifisere insekter i ditt hjem. Det første du må vite for å identifisere insekter er at vanlige husholdning insekter varierer etter region og klima. Du må også erkjenne at vår globale økonomien er gjør det enklere for insekter å reise over hele verden ved haiket en tur på mennesker eller transport av frakt, så ikke bli overrasket om du finner en eksotisk eller uvanlig insekt i ditt hjem.

Instruksjoner

Hvordan å identifisere insekter i hjemmet

Insekter migrere fra ett sted til et annet i dagens globale økonomi.

Ta en prøve av insekter i spørsmålet. Bruk en egnet beholder som vil holde insekt i live en stund. God beholdere er stor nok til å holde insekt det komfortabelt og tillate frisk luft i for insekt å puste, men ikke så store at insekt kan unnslippe. Små plast krukker eller flasker med noen luft hull i lokket vil fungere fint. Hvis du er kvalm om berøre prøve insekter å ta bilder.

Hvordan å identifisere insekter i hjemmet

En fanget bille i en krukke.

Skriv ned alle detaljer om insekt så snart som mulig. Det er viktig å gjøre dette en gang fordi insekt kan endre mye hvis det blir stressa. Merk dens størrelse, form, farge og general opptreden. Beskriv noen interessante deler, som antenner. Bruk forstørrelsesglasset å få en god utsikt over beina og kroppen deler. Skriv ned hvor du fant insekt, hva klimaet er som og klokkeslettet. En god rapport kan lese som "brune insekter, skinnende, beetle-like med shell, ca 1 tommer lang med lange antenner. Funnet under døren gulvmatte under en fin sommerkveld." Døyt ned alle viktige atferd bug skjermene, som "oppdrett" på deg threateningly, klikke eller emitting dårlig lukt.

• Start med vitenskapelige ruten å identifisere din prøven. Alle insekter er i klassen Hexapoda. Hexapoda klassen er delt igjen i bestillinger, for eksempel rekkefølgen av biller, Coleoptera. Bestillinger er delt inn i familier, familier i slekter (botanikk) og slekt i arter. Ifølge entomolog Hein Biljmaker er det mer enn 750,000 arter av insekter.

• Identifisere arten av din insekt prøven ved hjelp av en referansenøkkel eller taksonomisk bok på insekter. Dette er hvor detaljerte notater vil være de mest nyttige. Insekter er delt av deres kroppstyper og forskjellige kvaliteter, som insekter med og uten vinger eller med eller uten knipetang og en lang liste av andre kjennetegn.

Tips og advarsler

  • Vanlige navn av insekter (som "sommerfugler" eller "kakerlakk") er ganske ubrukelig til en entomolog eller exterminator. Finne et insekt sant slekten og artene å identifisere den.