Hvordan komme forbi SWS puslespillet på "Bin Weevils"

November 10

Bin Weevils er en interaktiv verden der barn kan vokse hager, spill og møte venner. Spillere kan bli med hemmelige Weevil tjenesten eller SWS, å akseptere oppdrag som er fylt med oppgaver som undervise barn problemløsning ferdigheter. Enhver spiller som er minst opp til nivå tre kan bli SWS og fullføre den første misjonen tilgjengelig. Puslespillet på slutten av det første oppdraget er en pipe fungerer som må ha mangler brikker utstyrt for å hindre at slottet Gam oversvømmet.

Instruksjoner

• Bli med hemmelige Weevil tjenesten eller SWS, når din Weevil er opp til nivå tre. Klikk på SWS logo på veggen av din reir å delta. Klikk "Join" å bli SWS.

• Klikk "Start" for å svare på spørsmålene du må passere for å vise du har godt nok tegn til å bli en SWS agent. Når du passerer spørsmål, klikk "Gå til HQ."

• Reise gjennom SWS døren på venstre side av rommet for å angi SWS hovedkvarter rommet. Klikk på skjermen lesing "Oppdrag" på høyre side av hovedkvarteret rommet gå til oppdraget rommet og godta et oppdrag. Velg "problemer på Castle Gam del 1" for ditt første oppdrag.

• Søk gjennom hvert rom av slottet, samle mynter og pipe deler over hele slottet. Du bør finne fire delene rør, to røde og to black.

• Når du kommer til pumping rommet, snakke med builder weevil i rommet. Han vil spørre deg å hjelpe ham å fikse rørene. For å løse dem, åpne ryggsekken og dra brikkene riktig rør til riktig inndeling av rør i rommet.

• Plass buet røde røret på mangler delen av røret på venstre side av skjermen. Koble den rett røde delen av røret for å koble de to delene rør squirting slam over maskinen i midten av rommet.

• Finn to hullene helle slam på gulvet på bunnen av maskinen i midten av rommet. Plass en svart buet kobling over venstre hullet for å koble maskinen til røret nedenfor. Plass den andre svarte krumme delen over hull i kan koble det til datakanalen.