Min Wii lese ikke SD-kort

May 23

Min Wii lese ikke SD-kort

Det Nintendo Wii videospillkonsoll har internt minne for lagring av spilldata, bilder og lastet ned fra det Wii butikk kanalen. Men som eier en Wii trenger mer minne for lagring, støtter konsollen SD og SDHC-kort. Tilbyr muligheten til å utvide en Wii minne opptil kan 32 GB, SD og SDHC-kort øke lagringskapasiteten til konsollen, hjelpe spillere med store mengder innhold kjøpt fra det Wii butikk kanalen. Som en Wii konsoll ikke leser SD hukommelse, kan noen få trinn bli tatt å avhjelpe problemet.

Instruksjoner

• Sjekk systemets programvareversjon for Wii-konsollen. Wii må oppdateres til versjon 4.0 lese SDHC-kort. Merk på Wii-symbolet nederst til venstre av skjermbildet Wii Channel og trykk "A." Merk "Wii innstillinger" og trykk på "A"-knappen. Programvareversjon installert vises i øvre høyre hjørne av skjermen. Oppdatere konsollen hvis nødvendig. Merk "Wii System Update" fra menyen og trykk på "A." Bekrefte at du ønsker å oppdatere systemet og trykk på "A" for å laste ned og installere oppdateringen.

Merk at Wii systemoppdateringer krever tilgang til en trådløs bredbånd internettforbindelse.

• Fjern det SD eller SDHC card du vil bruke for minne og kontroller at den er riktig kapasitet. Wii-konsollen vil bare Les SD-kort med en maksimal kapasitet på 2 GB og SDHC-kort 32 GB eller mindre. Kort overgå disse grensene vil ikke være kompatible med Wii-konsollen.

• Sett inn SD-kortet i en datamaskin du filformatet du vil bruke med Wii-konsollen. Wii Photo Channel kan lese og utfoldelse bilde, video og audio-filer, men bare av kompatible formater. Wii vil lese JPEG-filer, Quicktime video og MP3-filer. Alle andre filer vises som spørsmål merkene på Wii Photo Channel og vil ikke være kompatible.