Hvordan å designe din egen pistolen på Call of Duty 4

December 1

Hvordan å designe din egen pistolen på Call of Duty 4

"Ringe av plikt 4: moderne krigføring" utgitt høsten 2007, og er først i første-person skyting serien basert i moderne tid, bringe spillere av kjent VERDENSKRIG miljøer og inn i krigsherjede Midtøsten. Spillet har modernisert våpen også. Borte er våpen av tidligere spill, erstattet med moderne våpen som Mini-Uzi og Dragonov. Spillere kan også låse pistol tillegg, bygge sin egen arsenaler online.

Instruksjoner

• Velg din primære våpen kategori. Dette er viktigste. Det finnes fire typer primære våpen: rifler, inkludert MP44 og G36C, er stor for all-around krenkelser. Kraftig og solid i alle hovedkategorier, de er store for nybegynnere. Maskinpistoler er neste kategorien, inkludert våpen som P90 og MP5; Dette er et godt valg for fartsfylt spillere. Lette maskingevær som M60E4, er bra for spesialiserte spillere som bo på ett sted (beskytte et flagg, for eksempel) og ikke reload mye. Snikskytterrifler, omfatter slike våpen som M21 og R700. Dette anbefales for elite spillere som ikke tankene bor på ett sted og vente å ta det perfekte bildet. , Eksperimentere med kategorier og velge en som best representerer din stil, så bli godt kjent med ins and outs.

• Låse opp nye våpen i valgt kategori. Jo mer spiller du, jo bedre våpen du vil låse. For eksempel hvis du har besluttet å arbeide innenfor kategorien maskinpistol, vil du med MP5, men som du avanserer vil du låse opp mye kraftigere våpen, til P90. Oppgradert våpen har vanligvis større klipp størrelser, høyere forekomst av brann og forårsake mer skade.

• Endre våpen med tilleggsprogrammer. Tillegget kan hjelpe lindre en svakhet av spillet eller forbedre styrke. Det er fem tilleggsprogrammer. Den red dot sight plasserer en liten, rød prikk i trådkorset, gjør satsing enklere, mens ACOG omfanget zoomer inn på handlingen, og spilleren kan få en perle på en motstander fra over kartet bedre. Den grenade launcher gir spilleren muligheten til å skyte 40mm granater, snu ham eller henne til en commando. Lyddemper parene godt med maskinpistoler, rendering spilleren usynlige for fiendens radarer. Til slutt, grep kan knyttes til de kraftige lys maskingevær å redusere sine rekyl. Når du finner et tillegg som fungerer best, har du laget et ideelt våpen.