Grønlandshund dukke bekymre Guide

July 6

Grønlandshund dukke bekymre Guide

Grønlandshunder er leken, aktiv hundene det krever mye trening og omsorg idet dukke å bli balansert voksne. Grønlandshund dukke det ikke er frisk-socialized har en tendens til å bli redd og skittish som voksne. I tillegg kanne Grønlandshunder ha dominerende personligheter som må tas opp under dukke-hette, unngå aggresjon og lydighet problemer senere i livet. Med utholdenhet, tålmodighet og riktig mengde trening, kan du ha en husky som er trygge og glade.

Etablere lederrolle

Grønlandshunder pleier å være litt sta og vil følge, men på deres egne premisser, sier hunden rase informasjon nettside CanisMajor.com. På grunn av denne egenskapen er det viktig å etablere din rolle som leder mens din Grønlandshund er en valp. Grønlandshunder er en rase som bruker pakken mentalitet, sier-SiberianHuskyPups.org; Derfor vises i husholdningen for en pakke leder. Hvis den ikke finner flere, vil den forsøke å ta på seg denne rollen. Men hvis du gjør det klart for det Grønlandshund som du ansvaret, vil det trolig følge din rolle og adlyde.

Gjøre valpen husky vente og be om tillatelse før du lar det å spise, å etablere den dominerende rollen. Plassere valpen i en "sitte" eller "opphold" posisjon, og tillater ikke å spise før du sier det er akseptabelt. Ta din valp mat før han spiser, slik at din duft er kibble. Dette vil fortelle husky valpen at lederen er rundt hele tiden. Ikke la din Grønlandshund å gå gjennom dører før du og når du er på tur, alltid holde husky valpen ved siden av deg på en kort leiekontrakten. Hvis valpen går fremover, føles det som om det er ledende og du følger.

Sosialisering

Socialization er en av de viktigste komponentene i husky dukke bekymre. Mens de fleste husky valper er kjærlig og utgående, det er noen som er sjenert og nervøs. Hvis disse atferd er oppmuntret ved at valpen til å samhandle med andre dyr og mennesker, vil de bare videre til atferd som er aggressiv eller skittish. La din Grønlandshund å spille med andre dyr i hjemmet. Tilsvarende oppfordre valpen å samhandle med dine naboer, venner, slektninger og andre mennesker, spesielt barn. Jo mer din Grønlandshund er utsatt for disse erfaringene, jo mer vil det bli trygg og komfortabel i disse typer situasjoner. Men ikke la din Grønlandshund å samhandle med andre hunder utenfor disse i husholdningen til den har mottatt alle sine valp vaksiner. Dermed kan sette din Grønlandshund utsatt for kontraktørselskaper potensielt dødelige sykdommer.

Fysisk aktivitet

Grønlandshunder krever daglig fysisk aktivitet. Grønlandshunder elsker å løpe rundt og leke. En husky som ikke får den fysisk anstrengelse nødvendig kan det bli engstelig og nervøs, som den ikke har et utløp for sin oppdemmet energi. Spille med valpen husky daglig og ta ham for spaserturer. Ikke Skyv valpen-det vil fortelle deg når det er gjort av liggende eller pese tungt.

Grooming

Grønlandshunder ha tykk frakker som krever en god mengde børsting. Få valpen brukes til prosessen ved å børste den daglig med en slicker pensel. I tillegg gni valpens husky føtter og ører å få det komfortable med å ha disse områdene håndterte. Grønlandshunder hyl høyt og gråte hvis de misliker noe og få valpen til disse handlingene kan unngå den slags fremtidige protest.