Tilpasse din egen tromme Skins

October 6

Tilpasse din egen tromme Skins

Trommesett sendes vanligvis med vanlig trommelen skins for rack-monterte trommer. Kick trommelen kan ha en produsent logo på forsiden. Tilpasse foran huden din kick tromme er en kreativ måte å markedsføre ditt band. Høyprofilerte trommeslagere og band har sin logo eller navn på forsiden av kick, som tilfører stjerners kvalitet på estetiske. Ditt valg av design kommuniserer med publikum, så det er smart å ta din tid når du utformer.

Instruksjoner

• Skisse bildet på et stykke papir. Bruk et rundskriv mal å tegne omrisset av trommelen huden og bruker en linjal til å tegne et rektangel i midten av plassen. Dette bidrar til å ramme logoen og holde den proporsjonalt med huden. Hold design så enkelt som mulig slik at folk bak publikum kan ringe ut hva det er. En gang fullført, bruk en linjal til å tegne et rutenett over design.

• Skalere opp bildet. Bruk basstromme huden som en mal til å tegne en life-sized disposisjon på et stykke av store kort. Tegne et rutenett over kortet som er like forhold til opprinnelige rutenettet. Det må ha nøyaktig samme antall ruter som opprinnelige. Ved å bruke rutenettet som referanse, tegne en større versjon av det opprinnelige bildet. Bruke et stykke kritt tegne rektanglet i midten av trommelen huden slik at du vet hvor du skal stikke selvklebende vinyl.

• Sted på et ark med selvklebende vinyl kortmalen. Sette en tung bok over hvert hjørne å holde kortet og vinyl sklir. Bruke et verktøy kniv til å kutte omrisset av design. Når disposisjonen er kuttet, klippe ut områder i utformingen. For eksempel hvis din logo sier "Slamming Steve", kutte ut hullene som vises i bokstavene "a", "g" og "e". Vær forsiktig med å skjære gjennom å løslate filmen. Forsiktig score mønsteret med blad.

• Fest selvklebende vinyl trommelen hodet. Løsner selvklebende bakside utgivelsen filmen og holde vinyl mønsteret på plass for et par sekunder å sikre at det stikker.

• Passe trommelen huden på trommelen. Sted nylig tilpassede trommelen huden på forsiden av trommelen. Passer plast ringen på omkretsen og stramme det lug vanskelige problemer å holde huden på plass.