Spansk aktiviteter & spill for studenter

August 15

Spansk aktiviteter & spill for studenter

En rekke aktiviteter og spill finnes på Internett for studenter på spansk. Men kan granskes disse nettsteder for å finne noen som er faktisk nyttig og utdanning, mens fortsatt underholdende, være skremmende. Noen av de beste nettstedene er de som inneholder flere aktiviteter på ett sted, slik at du slipper å søke langt for å finne noe nytt. Nedenfor er tre av de beste nettstedene for studenter interessert i å lære spansk på en morsom måte.

Quia spansk aktiviteter

Denne nettsiden har over 7000 aktiviteter for å forbedre studentenes spanskkunnskaper. Noen er spørreleker, noen er modellert på den populære TV game showet "Fare", noen er hangman eller slagskipet spill, og andre er interaktive aktiviteter som involverer matchende svare spørsmål og å sette ting i orden. Hele listen med spill kan sorteres etter rangering (spill i topp 100 er stjerne), spill og typen aktivitet. Det er også en omfattende søk-funksjonen som tillater brukere å søke etter et bestemt søkeord (dvs. "familien" eller "familia" Hvis du vil lære familien ordforråd), eller velge en bestemt underkategori (dvs. "adjektiv"), som viser bare aktiviteter som faller inn under de begrensningene. Den lange listen over aktiviteter, samt det brede spekter av emner som de dekker, vil sikkert holde enhver student praktisere sine spansk i timer.

Maggie's Earth opplevelser

Dette nettstedet, produsert av Scholastic, har seks ulike spanske spill å hjelpe elevene praktisere sine spanske ferdigheter. Først er en sykkel racing spill, hvor spillere kan velge den enkel eller avansert nivå, og deretter svar ordforråd spørsmål for å komme nær til mållinjen. Et annet spill spør spillere å sortere spanske vokabular ord inn i riktig resirkulering bin basert på kategorien de falle i. Ennå forklarer en annen spill strukturen i forskjellige objekter som jorden og en blomst, bruker ord spansk ordforråd. De andre spillene er også utformet for å forbedre studentenes vokabular ferdigheter på ulike måter.

Don Quijote?

Det er over et dusin ulike interaktive hangman og ordet søk spill på dette nettstedet, sortert etter ordforråd presentert i spillet. Ordet søk spillene varierer fra dyr, elementer i huset, byer, tall og frukt, og la elevene velge ordene de finner med musen på skjermen. Word søk kan spilles igjen og igjen med den enkle klikk på knappen "Rescramble", som omorganiserer brev styret slik at det er aldri det samme to ganger. Bøddel spill har noen overlappende kategorier, men inkluderer også emner som adjektiver, blomster, farger og biler. Spillere må gjette forskjellige bokstaver for å fylle ut blanks og danner ordet. Spillere kan seks feil gjetninger før de må prøve igjen.