Hvordan lage en undervanns Habitat

February 1

Hvordan lage en undervanns Habitat

Opprette en undervanns habitat som passer for skapningene inne din akvariet er en relativt enkel oppgave. Ferskvann og marine akvarium habitat er ganske annerledes, skjønt. Ferskvann akvariet habitater innlemme generelt vannplanter, sammen med et substrat og steiner eller dekorasjoner. Marine akvariet, derimot, bruker et substrat, levende steiner og coral å produsere et riktig saltvannsfiske habitat.

Instruksjoner

• Fyll bunnen av akvariet med ditt valg av aquarium substrat. Mange marine akvarier bruke sand, mens ferskvannsakvarier ofte bruker småstein. Hvis du har tenkt å holde Gullfisk, velge større småstein, som gullfisk plukke opp steiner i munnen og kan skade seg dermed.

• Installer rock eller andre hard overflate dekorasjoner i akvariet. Den primære dekorasjonen som du plasserer i din undervanns habitat bør være den sentrale beliggenheten til akvariet. Trykk denne dekorasjon i underlaget som du kan. Mange fisk grave opp underlaget og kan i tiden dislodge primære utsmykningen hvis det ikke er dypt satt. I en marine akvariet er dette sist av dekorasjon du bør legge hvis du legger til kunstig dekorasjoner. Dette er fordi inne en marine akvariet, elementene som ser ut som plantene er faktisk dyr, og må legges til etter at akvariet har stått for å modne i flere uker.

• Fyll akvarium med vann til det er innenfor tre inches øverst. Dette vil tillate deg å fortsette å legge dekorasjoner til din habitat uten spilling vann over den øverste kanten av akvariet.

• Installer planter i akvariet neste hvis det er en ferskvann akvariet. Det er hovedsakelig tre ulike størrelser av planter du kan bruke, enten de er live eller plast. Kort planter kan installeres på fronten av akvariet, høye planter i ryggen, og selvfølgelig, mellomstore planter i midten. Når du installerer planter i ditt undervanns habitat, bruk høye planter å dekke Airline og filtrere rør på baksiden av tanken. Plastikk planter har småretter i sine baser du kan begrave under underlaget og hindre dem fra flyter bort. Bo planter kommer i egne retter som tynge planter.

• Fyll undervanns habitat med resten av vannet for å fylle din akvariet og fullføre byggingen av din undervanns habitat.

Tips og advarsler

  • La din akvariet dekorasjon acclimate til akvariet vannet før du legger til marine livet til habitat.
  • Vask din habitat dekorasjoner grundig i kaldt vann før du legger til akvariet. Dette vil rydde bort støv som kan forbli på dekorasjoner.